JEREMY? завършват турнето си с голям концерт в Лондон

Групата навлиза в заключителната фаза - следват Глазгоу и Брайтън

OFFNews Последна промяна на 21 ноември 2017 в 09:14 4246 0

Българската група JEREMY? е в кулминацията на европейското си турне. Пред бандата е последната седмица от едномесечната обиколка, като последните три концерта са от особено значение.

На 22 ноември, тази сряда, музикантите ще посетят за първи път шотландската столица Глазгоу, където ще свирят заедно с местните St. Providence в клуб Ivory Blacks.

На 23-и, в четвъртък, JEREMY? се завръщат в Брайтън, откъдето пазят чудесни спомени от участието си в програмата на фестивала за нова музика The Grate Escape 2015, когато за първи път родна банда представи себе си на този голям форум, и то с цели два концерта. Този път те ще станат част от клубния афиш на града с лайв в Sticky Mike's Frog Bar. Там ще бъдат подкрепени от локална страна в лицето на дуото Atlas Wynd, както и от специалните гости - щатската изпълнителка Sonia Leigh и нейната банда. Тя ще се включи и в Лондон на следващия ден, плюс Leontas.

Именно на 24 ноември, петък, в легендарния The 100 Club ще бъде финалът на серията концерти на Острова. Според предварителни заявки, се очаква в клуба да присъстват представители на музикалната индустрия, които проявяват интерес към бъдеща съвместна дейност с JEREMY?.

Билети и за трите дати се предлагат в мрежата на Wegottickets.com, както следва:


Jeremy? & St. Providence - Live in Glasgow - 22 Nov 2017
 

Jeremy? & Sonia Leigh & Atlas Wynd - Live in Brighton - 23 Nov 2017


Jeremy? & Sonia Leigh & Leontas - Live in London - 24 Nov 2017

В средата на месец декември с концерт в клуб Терминал 1 ще бъде представен новия видео-сингъл на JEREMY?, по чиято продукция работи голяма част същия екип, осъществил записите на дебютния им албум и клиповете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови