Яна Титова и Александър Алексиев излязоха на сцената с тениски ''Морфов'' и критики към Радев

OFFNews 28 март 2023 в 10:05 5839 3

Яна Титова и Александър Алексиев

Снимка Стопкадър Twitter

Яна Титова и Александър Алексиев

Актьорите от Народен театър "Иван Вазов" Яна Титова и Александър Алексиев излязоха на сцената с тениски с надпис "Морфов" и отправиха критики към президента заради позицията му относно пращането на военна помощ на Украйна. 

"Не виждам г-н президента на Република България, на когото бих искал да кажа, че ние сме парламентарна република. Слава на Украйна и да живее България", каза Алексиев, предаде Булевард България.

Вчера Съюзът на артистите в България отличи най-добрите актьори, режисьори и представления с "ИКАР", като най-голямата награда - за изключителен цялостен принос, получи актьорът Антон Радичев. Съпрузите Титова и Алексиев представиха отличието за куклен и се явиха на церемонията заедно с децата си.

Александър Алексиев заяви, че цялото му семейство е свързано със сцената на Народния театър, а самият той е "израснал" там.

"Честит празник, колеги. Искам да пожелая от името на цялото ни семейство да сте смели. Гледам, че мотото е за това какво да избираме, избирайте мъдро, защото това все пак е и вашата кариера. Бъдете смели, колеги", призова Яна Титова.

В залата присъстваше служебният министър на културата и диригент Найден Тодоров.

Кандидат-депутатът на "Продължаваме промяната - Демократична България" Константин Праматаров сподели видео на случката в Twitter:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-480

3

Октим

29.03 2023 в 16:35

Адмирации за него и семейството му!!! Може да е сигурен, че от детето му ще стане ЧОВЕК (с големи букви)!!!

645

2

wakeup

28.03 2023 в 11:32

Прекрасни

9347

1

Анализи

28.03 2023 в 10:37

Това са истински творци. С позиция.