Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Ето къде ще се проведе рок фестивалът „Мидалидаре“ (снимки)

Йоанна Димитрова 25 май 2017 в 15:34 10978 1

От 9 до 11 юни в чирпанското село Могилово ще се проведе рок фестивалът „Мидалидаре“. Екип на OFFNews бе посети мястото, на което е планирано да се проведе събитието - винарна. 

Планът на мениджъра Александър Алексиев е да разпростре мероприятието на цялата ѝ площ. Тъй като за първи път там ще се проведе концерт в подобен мащаб, екипът иска да предложи на посетителите максимално разнообразие от занимания и качествени удобства. Ще дойдат гигантите W.A.S.P., Gotthard, Dirkschneider и Doro, и ще проведе конкурса Battle of the bands, който стартира в Каварна преди 3 години.

От фирмата и преди са организирали подобни мероприятия, но Александър Алексиев, мениджър на винарната, разказва, че са ги посещавали основно български групи.

„Сцената ще бъде построена на гърба на музея и ще гледа на изток. Беседките ще бъдат превърнати във винени барове и ще има зона за кетъринг с 1600 седящи места“, обясни Алексиев.


„Осигурили сме 3 палаткови лагера. Всички са в близост до винарната и имат осветление, душове и тоалетни. Имаме осигурено пространство за каравани и кемпери. Който иска да бъде настанен в хотел, имаме резервирани стаи в няколко хотела в Стара Загора. При резервация през нашия сайт, посетителите ще имат безплатен превоз до винарната“, обясни Алексиев.

„Очакваме да дойдат много хора. Въпреки това на ден ще допускаме до 5000 души, туй като искаме зрителите да се чувстват комфортно, да имат пространство и да си изкарат добре“, отговори мениджъра на въпроса колко хора очаква да дойдат.

Освен рок легендите, на територията на винарната ще има и няколко атракциони както за деца, така и за възрастни. Ще има надуваеми замъци, скок от 6-метрова кула, стена за катерене, стрелба с лък, пейнтбол стрелбище. Посетителите ще имат възможност да се насладят на природата, тъй като на всеки час ще има велоразходки. Ще има турове на музея на виното и винени курсове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

25.05 2017 в 16:34

Рок-фест у винарна е като театър в публичен дом. Толкова несъвместими. Не знам какво си въобразяват, че ще излезе от цялата работа.
Надуваеми замъци и пейнтбол... Боже, Боже...
Аз като заклет привърженик на рока ще пропусна този "фест". А като любител на виното и енолог ще прескоча тази винарна.
Успех на начинанието!
 
X

Подкастът на OFFNews