Драго Симеонов ще е специален гост на новото издание на SoReadable

ОFFNews 04 февруари 2015 в 15:29 2170 0

Драго Симеонов.
Драго Симеонов.

На 11 февруари SOHO продължава своята литературна поредица SoReadable със забавните небивалици на Драго Симеонов.

Адресът е както винаги - ул."Искър" №4, трети етаж. Входът е свободен, а началото е в 19:00 часа.

Драго Симеонов се притича на помощ, за да изясни един изключително фундаментален въпрос - този за липсващото звено в българския рап.

"Защото между фукането на кварталните бабаити и показването "как сА мятат", не остава място за истински истoрии и съдби на кръстопът", посочват организаторите.

Чуйте хип-хоп мелодрамите му и усетете силата на мерената реч, когато е използвана за нещо по-различно от реклама на молове и лекарства.

Драгомир Симеонов, известен на малцина и като Dr.Go, е роден на 15 септември и "ако на този ден видите пременени дечица с букети и горди гиздави майки - да знаете, идват на рожден ден".

SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития  (със свободен вход), такива със социална насоченост, музикални концерти и тематични базари. Клиентите на SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите му. SOHO подкрепя множество инициативи и подпомага организации от неправителствения сектор в тяхното развитие. SoReadable e ежемесечната поредица от литературни четения в уютна атмосфера и любима част от културната платформа на SOHO.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови