Quantcast

Дъщерята на Дейв Мъстейн пристига с Megadeth в София

ОFFNews Последна промяна на 17 май 2016 в 19:46 2626 1

Електра Мъстейн.

Красивата наследница на фронтмена на Megadeth – Електра Мъстейн, ще придружава баща си и бандата му за шоуто им в София на 7 юли в зала "Универсиада".

Интересът за концерта е огромен, а капацитетът на залата е почти изцяло разпродаден. Билетите за VIP заоната на цена от 80 лв., както и тези, осигурявщи „Priority access” от 75 лв., са изчерпани от месеци.

Все още могат да бъдат закупени съвсем ограничен брой билети за предстоящото шоу на цена 65 лв. от касите на Тикетпро в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на www.ticketpro.bg.

Едва 18-годишна талантливата блондинка вече гради сериозна музикална кариера, като само преди 3 месеца пусна официално видео – кънтри кавър на хита на Megadeth “I Thought I Knew It All”. За разлика от оригинална, парчето е елегантна селтик балада с лирични вокали. Електра споделя, че е направила парчето като израз на почит към хилядите фенове на траш титаните по света заради всички години, в които те са подкрепяли легендарната банда.

„Исках с този кавър да кажа „Благодаря ви“, защото ако не бяха всички тези хора, може би днес аз нямаше да мога да сбъдна мечтите си. Исках да покажа на света, че любовта ми към музиката е тръгнала именно от Megadeth и да, аз съм дъщерята на Дейв Мъстейн, но вижте на какво съм способна самата аз. Затова направихме “I Thought I Knew It All” да звучи естествено, сурово и с много силни вокали“, споделя младата певица.

Видеото към парчето не е първото появяване на Електра Мъстейн пред камера. Скоро стартира риалити шоу, което проследява животът на семейство Мъстейн при преместването им от Лос Анжелис в Нешвил.

„Всички знаят историята на Megadeth и кой всъщност е баща ми. Но това, което хората не знаят, е какъв е той, когато е заедно със семейството си, какво го накара да се преместим в друг град и как например отива в магазин за трактори, за да си купи свой личен трактор. Дейв Мъстейн е супер забавен човек“, разказва още Електра.