От 55 до 80 лева за Megadeth в София

OFFNews 26 януари 2016 в 11:01 3570 0

Обявеният вчера концерт на Megadeth в София на официалния им сайт вече е потвърден и от българска страна. Организатори на събитието ще са M.E. Music, като събитието ще се проведе на 7 юли от 20 часа в зала "Универсиада".

Билетите са вече в продажба, а цените са:

- Първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 55 лв.

След тяхното изчерпване редовната цена на билетите ще бъде 65 лв.

- 200 броя билети Priority Access – 75 лв. – притежателите им ще бъдат допуснати в залата в деня на концерта 15 минути по-рано от останалата публика.

- 70 броя ВИП билети - 80 лв. – ложата на зала "Универсиада"

За последен път Дейв Мъстен гостува у нас на фестивала "Sonisphere" заедно с Anthrax, Slayer и Metallica през 2010.

Само преди броени дни, на 22 януари, излезе и последният 15-ти албум на групата – „Dystopia“. Това е студийният дебют на новия китарист на Megadeth Кико Лурейро, познат от бразилската прогресив банда Angra, а също и за новото лице зад барабаните – Крис Адлър, познат на публиката от Lamb Of God. Албумът е продуциран от Дейв Мъстейн и легендарния Тоби Райт, работил с банди като Alice in Chains и KORN

В подкрепа на „Dystopia“ Megadethзапочват предстоящото си световно турне, което стратира през февруари от Далас, САЩ. Европейската му част ще започне в началото на юни от Милано, а само месец по-късно българската публика ще види легендарната банда на живо и у нас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови