Bon Jovi кръстиха сцената си София

Последна промяна на 15 май 2013 в 16:56 3436 6

Бон Джоуви кръстиха сцената си на София. Снимка facebook
Бон Джоуви кръстиха сцената си на София. Снимка facebook

Вокалистът на рок групата Bon Jovi официално кръсти сцената, на която заби снощи, София - на името на българската столица.

Въпреки че концертът на стадион "Васил Левски" приключи по-рано от предвиденото, феновете на групата останаха само с добри чувства след събитието. Поради алергия Джон Бон Джоуви не успя да довърши шоуто.

Часове след края на концерта в официалната Facebook страница вокалистът на бандата написа съобщение, че е кръстил сцената под формата на автомобил "Кадилак" на българската столица.

"Скъпа София, 

Беше страхотно да ви видя. Посрещането, което ми дадохте, е достойно за книгата на "Гинес". Вие бяхте първите, които видяха сцената и затова я кръщавам София - с нетърпение чакам да обиколим Европа с нея.

Както някои от вас вече знаят, алергиите ми попречиха да дам най-доброто от себе си в София и трябваше да прекъсна концерта след двучасово шоу. Правя всичко по силите си да нямам такива проблеми във Виена и в бъдещите събития на бандата. Ще се видим!

Джон Бон Джоуви".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.06 2013 в 11:34

Ами Евгени, така е писал А бе, що плюете Джон Бон Джоуви в писмото си. Явно него имаш предвид като пишеш "идиоти".

18.06 2013 в 11:32

Ха, намерило се кой да критикува. Научете се първо да пишете, уважаема Ева Попова." Автомобилът е марка кадила" говори, че не сте били сред първите по български в училище, но свободно давате непоискано мнение по журналистика. Нагло!

17.05 2013 в 17:00

Не сцената, а колата, като част от сцената е кръстена София.
Идиоти.

15.05 2013 в 22:28

Леле, яко гаф с тази статия. И на всичкото отгоре сложена точно снимка, която обхваща цялата "задница" на този Кадилак.

15.05 2013 в 17:58

Джон Бон Джоуви кръсти сцената така още снощи на концерта, а не по-късно в това изявление, както сте писали вие! Сцената представляваше ПРЕДНИЦАТА на Кадилак(както вече ви обяснха) Мисля си, че за да пишете по темата за концерта, бива да ви е сигурна информацията, т.е. репортер на мястото, присъствали на концерта и т.н. Тази статийка по-скоро е от сорта "чули, недочули". По-добре не "информирайте" хората за неща, за които явно не ви бива!

15.05 2013 в 17:30

Нямам Високо мнение за Вас. с тази статия затвърдихте убеждението ми за пошла, платена и посредствена журналистика. Автомобилът е марка кадила и е изградена НЕГОВАТА ПРЕДНИЦА. Явно в последно време сте заети с ОТДАВАНЕТО НА ЗАДНИЦИ НА ПОЛИТИЦИТЕ и не сте обърнали внимание! Бъдете по-внимателни в бъдеще!