Accept и Aura с концерт в "Христо Ботев" на 16 декември

OFFNews 14 октомври 2015 в 17:46 3959 2

Accept

Феновете на рок музиката ще имат поредната възможност да чуят динозаврите от Accept, които след участието си на Kavarna Rock 2013 отново ще свирят в България, този път в София.

Accept идват с нов албум "Blind Rage", който е и първият им албум достигнал до номер едно в родината им.

„Най-щастливи сме, когато имаме живи участия, а колко вълнуващо е да направиш нов албум и да скочиш отново на сцена и да го изпълниш. Феновете знаят, че могат да разчитат на нас“, споделят от бандата.

Освен новия албум в София ще дойдат и двете нови попълнения, китаристът Уве Лулис и барабанистът Кристофър Уилямс.

„Феновете на рок музиката могат да се подготвят за истинско зимно шоу. След като видяхме как Accept бяха приети в Каварна, сме сигурни, че и столицата ще ги посрещне подобаващо“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Билети за концерта на Accept вече могат да бъдат намерени в Eventim и Ticket Portal и партньорската мрежа. Първите 300 пропуска ще са в продажба в седмицата след Kavarna Rock 2015 на цена от 40 лева, след това цената ще стане 50 лева, а в деня на концерта входът ще е 55 лева.

Aura.

Междувременно се разбра, че Aura, румънците, които спечелиха сърцата на Kavarna Rock, ще са подгряващата група за концерта на немските титани в София.

Стилът на групата е комбинация от хард рок, алтернативен рок и хеви метъл.

„AURA ни впечатлиха по време на фестивала миналата година и не само като музика, но и като цялостно изпълнение на сцена. Много са атрактивни и не случайно спечелиха битката. Феновете могат да очакват едно истинско шоу на 16 декември“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!