Трета номинация за Пеевски. И ДПС-Хасково го иска за евродепутат

ОFFNews Последна промяна на 09 април 2014 в 12:44 5313 22

Делян Пеевски
Делян Пеевски

След партийните структури в Кърджали и Смолян, и ДПС-Хасково номинира Делян Пеевски за евродепутат, съобщи областният лидер на движението Мехмед Атаман.

ДПС-Хасково е изпратило до централата на партията и още няколко предложения. Номинирани са заместник-министърът на отбраната Неджми Али, директорът на Областна дирекция „Земеделие” в Хасково Танер Емин, Мюмюн Халил и Орхан Кючюк, както и Мехмед Атаман, който си е направил отвод.

ДПС още не е обявило листата си за евровота през май. Самият Пеевски също не е коментирал дали би се кандидатирал и дали, ако бъде избран, ще замине на работа в Европарламента.

Думите на зам. председателя на ДПС Алиосман Имамов хвърлят светлина върху нагласата в партията спрямо номинацията. При регистрацията за изборите в ЦИК той коментира: „Не мисля, че Делян Пеевски притежава качества, които биха го ограничили да участва в надпреварата.“

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.04 2014 в 02:08

Better dead, than red ! Очевидно целта на ДПС е да прогони още няколко милиона омерзени българи и след това да направи референдум. Спи ли БСП, БСП не види ли ?

10.04 2014 в 02:06

Better dead, than red ! Очевидно целта на ДПС е да прогони още няколко милиона омерзени българи и след това да направи референдум. О, спи ли БСП, о, БСП не види ли ?

09.04 2014 в 18:49

Представям си една мазна борба между Пеевски и баш "патриото"-"войвода" Каракачанов предавана директно по телевизията - и двамата са една ДС+БКП-освинена категория! Ще е най-впечатляващото предизборно зрелище! Който спечели мазната борба - става евродепутатин!

09.04 2014 в 18:31

Къв е убавец ! Личен! Снажен ! Че ни представлява у Европата ! Че се биеме у гърдите: БОЛГАР! БОЛГАР! И че ни разгони фамилията нашто мамино синче!БРАВОС! ЕВАЛА! МАшшала! А ТЕ ТАКА!На ви Евроизбори наместо балове! :) :) :)

09.04 2014 в 18:28

ДСП не е мюсулманска партия, а на ДС

09.04 2014 в 16:49

Едно не мога да разбера - как в мюсюлманска партия, едно прасе е на такава почит?

09.04 2014 в 16:35

Супер! Има само едно обяснение. Много е платил Пеевски на ДПС. Незаобиколим фактор е. Не може ДАНС - еми тогава ЕС. Аааако не може ЕС - президент. Такива неща. На мама момчето.

09.04 2014 в 15:53

Вярно, това що е помак не е ахмак и зелени краставици не яде, къде живеете бе идиоти прости, само вие ли не разбрахте, ако има 3 причини да подкрепите шопара, то има 301 въобще да не го и споменавате камо ли да го предлагате и подкрепяте, вече 300 дни хиляди интелигентни и разумни хора протестират срещу червените боклуци, виден представител на които е шопара с който ни занимавате, а и 301-вата причина би трябвало да е от особено значение за вас, нали сте от ДПС, нали сте мюсюлмани, защо вкарвате свине в джамията, а ахмаци гламави? Не тютюна, ризите от гърба ви свалиха, задниците ви разпраха и пак ибрици си останахте, даже и за манафи не ставате, жалки фесове.

09.04 2014 в 15:48


До Лъчо!

Що не бе Лъчко!?!?

Ами то след сегашното недоразумение(незнайното какво на Първата дама), Пеевски ще е като А.Линкълн!!:)))))))))

09.04 2014 в 15:14

Що бе Лъчо,що да не стане човека и президент. Ми той по CV най-подготвен. Има стаж и експертиза, и в законодателнатата, и в изпълнителната, и в съдебната власт. Семейството му е с упешен бизнес. И национална подкрепа има- 3ти район го номинира. За нещастие (щастие), май годинки трябваха за президент, ама нищо - най-после ДПС явно има собствен кадър в переспектива и за президент. Баси ташака.