Реформаторите: Управляващите „самоизключват“ България от ЕС

OFFNews Последна промяна на 03 април 2014 в 21:02 3885 13

Реформаторският блок "оценява информациите за евентуално спиране на всички европейски средства в размер на 13 млрд. лева за безпрецедентно и за крайно тревожен сигнал за несправяне на управляващите с корупцията и реформите".

Това се посочва в позиция на Реформаторите, изпратена от пресофиса им в четвъртък.

Те призовават парламентът "да изслуша на извънредно заседание премиера и да се представи незабавно План за действие за излизане от безпрецедентната ситуация".

Според Реформаторски блок сегашното управление е длъжно да поеме политическата отговорност - само така би се спасила репутацията на страната.

Блокът настоява за незабавни реформи, които да въведат европейски правила и да върнат доверието в институциите и държавата.

Този сигнал е категорична оценка на ЕП за размерите на корупцията, за която от Реформаторския блок алармирахме още през януари след крайно негативния доклад на ЕК по Механизма за сътрудничество и оценка. Тогава управляващите пренебрегнаха тревожните сигнали от Брюксел, продължиха порочните практики и резултатът днес е налице. В 7-та година от реалното членство на България в ЕС правителството на БСП, ДПС и „Атака“ е на път да изключи страната от ЕС и да лиши всички българи от средствата и статута на европейски граждани, категорични са Реформаторите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.04 2014 в 15:53

"Деформаторите" от портрета и техните "мъдри" препоръки ме връщат във времената,когато "най-великия"син мислител,така подреди Б-я за 4 години,че още 44 няма да може да се оправи.

04.04 2014 в 07:36

Балкански е получил много минуси, обаче прав: ский ги на ко приличат - кратун и малчо. Има нужда от силна дясна партия, но изобщо не съм сигурен, че тези нифели имат качествата да формират интелигентна опозиционна сила.

04.04 2014 в 00:06

... МечОК, фин. схемата е следната...

даваш кинти и аз давам 15% + ... ако печелиме - печелиме по равно, не по "братски"... хахахахахаха

... ако загубиме моите 15% - спираме за размисъл ;)

03.04 2014 в 23:57

Сандо_О,
да ти пратя малко парЕ, та да ми ги удвоиш? :)

https://www.youtube.com/watch?v=P9mwELXPGbA

Е, може и с твои парЕ, ако не те мързи.
Хахахахахахахахахахаха

Иначе, самите рашки не са толкова досадни, като наште натегачи-лайнари тука.

03.04 2014 в 23:46

Кроме того, стало известно, что в четверг ЦИК отказала в регистрации кандидатам в президенты Дарту Вейдеру..
ееее, как може така да се действа... а ламяМа Нулева - законотворец... баси

03.04 2014 в 23:37

... МечОк... както си говоря с тебе, така си говоря и с моите русначета (е, имам си работа, некомунистическа и нечиновническа... а'пропо , съм (форекс)авторитет сред "десантный батальон"... 20 и нещо спецы... ) и няма и един дето да не е съгласен с мене...мммм ... а в "големия" клуб, дето си е абсолютно СССР, едвам отбивам атаките да "продавам" бегето... щото преди 2-3 години им пуснах една муха за клубни имоти за отдих, бе малко е по-сложна схемата, и по-богоугодна? (да се ***) ... ми не ги ща тука както се развиват нещата, хем са хора, дето няма "нищо общо"... ама "връзката" с диверсантите...тццц... не я давам... алоооо Поля Нюз... не я давам...

... хахахаха

03.04 2014 в 23:13

Сандо_О,
получи се ефекта на решетките: нормалните хора се заключват сами(за самозащита), а лайнярите свободно вилнеят по улиците.
Сега примерно, не смея да напиша, че съжалявам за това, което се случва На Маркес, защото веднага ще се лепне некое балканско лайно...
Междu другото, и аз участвам с още 100 кинта... и една тояга Jo.

03.04 2014 в 23:01

... огромен род... огромна завист го преследва...

... дето думат Рокери из Мораве:
... рани куче, то че те уйепе...

... ooooп, МечОК :) Добър вечер!

... прегледах... мхм... Но по данни на моето "разузнаване" нещата са по из глибоко... хипотезата, която ме термози е, че всичко сме/си го самопричиняваме по неизвестни за мен причини... Кубрат не само е показал сноп от стрели/пръчки или нам кво си, а е показал "сноп" от религии на синовете си... и както се вижда насетне в царствата/ханствата им са се практикували различни/те, т.н. религии... столицата Болгар е "изповядвала" юдаизъм?!? 4-6 век...

мааа... зверски ме дразнят другарите... напрао ме обиждат

ееей : http://www.youtube.com/watch?v=c6qo6vwE-nI

03.04 2014 в 21:56

Сандо_О,
не забелязваш ли, че сайтчето се превърна в огромна локва червени, редки лайна.
Не знам що. Може това да е идеАта или опорната точка.

Мера според мера е яко, ма ето и едно за през паузите:
http://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk&feature=player_embedded

Виж братята хървати кво праят.
 
X