Каракачанов: Служебното правителство прави глупост след глупост

ОFFNews Последна промяна на 15 март 2017 в 19:40 5124 5

Снимка Сергей Антонов / OFFNews

"Служебното правителство прави глупост след глупост. Това ли е национално отговорната позиция на българско правителство?" 

Така лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединените патриоти Красимир Каракачанов коментира във Фейсбук новината, че Министерски съвет ще отвори границите, за да пропусне всички желаещи от чужбина да гласуват на изборите за български парламент на 26 март.

"Патриотите ще затворим границата. Няма да позволим наглата и груба намеса на Турция във вътрешнополитическия живот на България да продължава", категоричен е Каракачанов.

Изявлението на вицепремиера Стефан Янев гласи, че противно на исканията за ограничаване на изборния туризъм, който организират изселническите организации в Турция, правителството ще създаде всички възможности автобусите и автомобилите, които идват у нас за изборите, да бъдат обслужвани по-бързо.

В отговор на това лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов завява: „Интересно ще е да видим как същият този велик министър ще разпореди на полицията да ни изгони и арестува, когато затворим границата.“

Избори 2017