Каракачанов: Единствено патриотите отиваме обединени на вота (снимки)

Невена Илиева 24 февруари 2017 в 19:59 7309 4

Снимка Сергей Антонов / OFFNews

Отиваме на изборите с нагласа за победа. Ние отново сме единствените, които са обединени, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов на откриването на предизборната кампания на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Акцентът в кампанията на патриотите не се е променил от последните месеци и години, допълни той пред OFFNews.

"Ще заложим на това, което беше и на президентските избори - увеличаване на пенсиите, размер на минималната пенсия - 300 лева, процентно увеличение и на останалите, борба с битовата престъпност, недопускане на нелегални емигранти да се заселват на територията на страната ни, изграждане на служби и армия, които да защитят националния интерес на България" - каза лидерът на ВМРО.

Относно съставянето на правителство и евентуална коалиция Каракачанов заяви, че в името на страната може да бъде направено отстъпление, ако то не засяга фундаменталните идеи на организацията.

Той допълни, че е готов да седне на една маса и с леви, и с десни партии.

Според него по време на изборите на 26 март ще има нечестни практики:

"За съжаление в България 27 години не е имало честни избори. Ако помните, първите избори през 1990 г. избирателите се купуваха с капачки и буркани за компоти, след това се даваха хранителни продукти. Сега вече се купуват цели цигански гета, а вече и някои бедни българи продават гласа си", каза той и допълни, че се надява МВР да свърши работата си в тази област.

На откриването на предизборната кампания на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ лидерите на трите партии – Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, поднесоха венци и цветя пред паметника на Незнайния войн в София.

"Кампанията тази година е по-различна от другите. Ние трябва да победим, защото дадохме пример как се надмогва личното в името на всички българи", заяви Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови