БСП иска 95 депутати след вота (снимки)

Ламбо призова социалисти от 24 МИР: Да загреем самочувствието

OFFNews 09 март 2017 в 19:27 7127 3

Снимка Сергей Антонов

24 МИР е труден район, тук има много "синки", много ГЕРБ и патриоти се навъдиха...Но вие бъдете със самочувствие, намаани за победа. 

Това заяви проф. Стефан Данаилов, водач на листата на БСП за България в столичния 24 избирателен район в зала 6 на НДК на среща на кандидатите за депутати със симпатизанти и членове на партията. Най-важното е малко да загреем самочувствието си за 26-ти, продължи Ламбо. Гледайки тук моите приятели в лисата, се върнах доста години назад, тъй като моята парламентарна кариера започна в 24-ти МИР, разказа той. „Аз се радвам например, че тук са две деца, които израснаха пред мен – Иванчо Таков и Ани Пиринска. Те бяха бебета, ето ги сега вече тичат към политиката, посочи той. Ние сме партия, която малко бавно загрява, но загреем ли, нямаме спирка, обясни Данаилов. 

Той подчерта, че в лицето на Корнелия Нинова БСП има лидер, който мисли перспективно не толкова за своето обкръжение, а за партията. „Като чуя „БСП!“ и „Победа“ - това мотивира и мен, това мотивира и моите другари тук“, каза още проф. Данаилов. 

Вторият в листата, досегашният депутат Георги Свиленски, призова да се работи така, че след 26 март БСП да има 95 народни представители, за да се гарантира стабилно управление на страната. 

Нона Йотова, която е № 4 в списъка, поздрави залата с песен. 

Срещата откри лидерът на БСП-София Калоян Паргов. Ние сме в ситуация да спечелим, подчерта той, преди да представи кандидатите за депутата, сред които има лекари, артисти, предприемачи, финансисти, юристи и др. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

09.03 2017 в 21:22

...Многоооо...СМЕ...Млади сме.....Начело с ВЕЛИКИЯ...Бате Ламбо!!!

16009

1

Nik68

09.03 2017 в 21:18

Кой реши, че Ламбо е едва ли не институция в политиката и трябва да му се вярва на всяка глупост. която изрече. А и статията няма особена комуникация със заглавието. То си е гладна кокошка просо сънувала.