Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Борисов: Издебнали са ме, когато ме няма и са направили компромата с чекмеджето

Лидерът на ГЕРБ иска среща пред публика със Слави Трифонов, за да се види чия управленска програма е по-добра

OFFNews 28 юни 2021 в 21:58 41423 4

Още преди 2 години са започнали да правят компромата с чекмеджето. Издебнали са ме, когато ме е нямало и го направиха. Щото ГЕРБ без лидер е наполовина ГЕРБ. Пак ще удържим. Вече имаме много кадри, много яки структури - кметове, общински съветници, евродепутати, но още малко ни трябва. Реорганизираме, подмладяваме партията. Но да знаете - това е един голям пъклен план. Само във Венецуела президентът Мадуро става президент, благодарение на машините, които са в България - същите машини, заяви тази вечер в Добрич председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Германия - с решение на Бундестага забраняват машините, защото се манипулират! А ние с вътрешен министър Бойко Рашков очакваме честни избори? Е, как ще стане? Да, сега ще има манипулирани избори. Ама това да не Ви пука - втори, трети, пети, докато залите ни се пълнят, докато хората са с нас, ще видите какво ще им се случи с времето, заяви Борисов.

Казвайте на хората да гласуват и да не се притесняват от машинния вот. Само така ще развалим плановете на предизборния щаб на Радев. Рекордно ниската активност в Благоевград трябва да ни е червена лампичка. Капанът на сценаристите щракна, народът се изплаши от машините. От онези машини, с които избраха Мадуро във Венецуела и за които не е ясно кой има достъп до софтуера им, твърди бившият премиер.

По думите му жаждата за власт на опонентите на ГЕРБ е огромна, но всяка голяма държава, която е просперирала, разчита на системни партии.

Какво ще е това "нещо друго" на Слави Трифонов? Ще повторим печалния световен рекорд на БСП, фалирала 24 - 25 банки ли? Нали помните фалита на КТБ? И тази криза решихме, и всички, които имаха вложения, до 100 000 евро получиха от държавата. Кое ще е другото? Аз с голяма радост бих се срещнал, ей така пред публиката, най-приятелски, да чуем кое е другото. Не ти харесвам, Борисов, плана - ето го моя. Ти искаш да правиш еди какво си - ние казваме, че това не е правилно, правиме еди какво си. Моят министър ще е еди кой си. Не ви харесва на Деница Сачева програмата в социалната сфера, не ви харесва топлия обяд, безплатен и т.н. - ето моя министър- обясни какво ще правиш ти и колко пари ще струва, откъде ще се вземе, призова председателят на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2065

3

Недялко Христов

29.06 2021 в 14:58

Хайде да идва 11-ти и тоя тулуп да си ходи при бай Ставри.

1806

2

Nick Ivanov

29.06 2021 в 07:33

На крив Тулуп машините му виновни? :) ОПГ ГЕРП години купуваше "вота" с парите на Черепа, но бай ви Аланкоолу бил "издебнат" и снимали чекмеджето. А проститутката в огледалото, бре...как така "непознати" жени се разхождат из държавна резиденция, че и с пачки, злато, пистолет по джобовете? Тоя жалък илитерат все още мисли, че някой ще му се върже на брътвежите. Баце, ОПГ-то ти го стъкмиха в нарушение на Констотуцията чужди фондации, финансирани от чужди държави и съмнителни "филантропи". Цецко започна да осребрява политически позиции още преди години, апартаментчета, туй-онуй...беше му ясно, че нещата отиват към заведението на бай Ставри!
 
X

Подкастът на OFFNews