"Ако записът от Перник беше на БСП, щеше да се чуе и в Зимбабве"

OFFNews 07 октомври 2015 в 09:31 2810 3

"Ако записът от Перник беше на БСП, щеше да се чуе в Зимбабве", заяви Филип Попов (БСП) пред Нова тв тази сутрин.

В скандалния аудио запис, изпратен до редактор на OFFNews, се чува кандидат-кметица да казва "просто си платихме за вота".

Попов се възмути и от факта, че записът е разпратен на над 50 журналисти от различни медии, а адекватна реакция от всички все още няма.

Представителят на ГЕРБ в студиото, Димитър Лазаров, коментира, че не е слушал записа, но се похвали, че "преди две седмици завишихме наказанията за купуване на гласове и организиране на купуването на гласове". 

„За мен проблемът не е в размера на наказанията, ние многократно вече ги увеличавахме. За да бъде осъден някой, той трябва да бъде предаден на съд с надлежни доказателства. За мен големият проблем е в разкриването и събирането на доказателства”, заяви депутатът от ДПС Хамид Хамид.

„От Реформаторския блок предложихме хората, които съдействат на полицията при случаите на купуване на гласове, да бъдат освободени от наказание. В момента тези хора подлежат на осъждане”, подчерта депутатът от парламентарната група на Реформаторския блок Димитър Делчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!