Quantcast

Стойнев обсъжда "Южен поток" на среща в Брюксел

ОFFNews Последна промяна на 24 април 2014 в 07:36 1189 7

Драгомир Стойнев

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев ще се срещне днес в Брюксeл с еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер. Газопроводът "Южен поток” и промените в Закона за енергетиката, засягащи статута на този обект, са сред водещите теми на разговорите, съобщава БНР.

Двамата ще обсъждат и процедурата за отнемане на лицензите на електроразпределителните дружества у нас, заради която Йотингер изпрати остро писмо до Стойнев. Друг въпрос, който се очаква да бъде обсъден, е енергийната сигурност на България на фона на кризата в Украйна.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.04 2014 в 11:38

много фенове на твърдото гориво бе хахахаха

24.04 2014 в 11:18

Инструкция за управлението на окупираните от Съветската армия източноевропейски държави 1947 г.

http://www.segabg.com/replies.php?id=218624

24.04 2014 в 11:08

Срещата ще протече по следния начин: Това малкото пелтечещо олигофренче ще донесе една папка пред кабинета на Еврокомисара. Там ще стои и ще чака три-четири часа, облян в пот, дори няма да го поканят в кабинета при секретарката, а ще стои от вън на пейката. След това ще му набият канчето брутално заради глупостите, които направиха (Промени в закона заради Южен поток и войната срещу ЕРП-тата) и в прав текст ще мукажат - остави ЕРП-тата на мира, пари няма да видиш и Южен поток няма да сторите сами. Нашия хубостник си тръгва с подвита опашка и утре ще заяви пред всички медии колко много е постигнал и какви успешни преговори е провел.

24.04 2014 в 11:07

Затова и младите хора бягат навън. Скъпа, Мери...

... аз, май го "преразгледах" този казус... ние се оказваме "отвън", а младите хйора - на правилното място, в ЕС :)

... единствено правилно, според мен е да участваме в общата европейска газова, а и не само, политика...
... нещо като: ровч. връщай парата!

... хахахахахахаха

... аз за газ повече от 150$ не давам, а рашките да се въоръжават с ... нови "прашки"...

... хахахахахахаха

24.04 2014 в 09:30

България няма нужда от газа на Русия. Трябват ни латернативни източници. Защо е този монопол, така Русия може да прави каквото и скимне с енергетиката ни, а от това страда цял един народ. Това се нарича робство. Ние сега се икономически роби на Русия.Защо не премехнат мораториома върху шистовия газ? Ако се замисли човек, дали сегашното положение в икономическо отношение не прилича както по турско в политическо отношение. Уж сме самостоятелна държава, със собствен език и култура, със собствено управление, но зависим от кранчето на една държава и спре ли го тя се връщаме в 18 век, и започваме да изпълняваме нейните условия за да го пусне отново. Това вече е страшно. Затова и младите хора бягат навън.

24.04 2014 в 09:13

Блядските русоглисти кога ще разберат, че как и да се въртят гъза им е все от зад....аре бегом на килимчето, да ти набият манерката с черпака!!!

24.04 2014 в 09:04

Тоя комсомолски секретар какво може да обсъжда!Смешник!!!