Стартира кандидатстването за Бизнес наградите на България - EGO Awards 2022

OFFNews 11 януари 2022 в 16:09 1093 0

От днес, 11 януари, стартира кандидатстването за Бизнес наградите на България - EGO Awards. Наградите отличават най-забележителните постижения в обществения и бизнес живот, като обхващат всички индустрии в нас.

Компании от всички сфери на бизнеса могат да подадат кандидатури в разнообразни категории - както конкретни за компании и продукти по сектори, така и общи категории за бизнес процеси.

Шанс за отличие в EGO Awards имат както доказани на пазара компании, така и стартъпи, неправителствени организации, и организации в публичния сектор. Категориите на наградите са разделени в 8 групи:

● Компании и продукти (по сектори)
● Управление и екипи
● Иновации и развитие
● Маркетинг и комуникации
● Еко практики и Социална отговорност
● HR и работодателска марка
● Клиентско обслужване
● COVID-19 ответна реакция

Кандидатурите ще бъдат оценявани от прецизно подбрано, независимо, жури, в състава на което влизат световно признати професионалисти с доказана експертиза и дългогодишен опит в своята област. Част от престижното жури на EGO Awards са Добри Митрев - председател на Българска стопанска камара, Цветан Симеонов, председател на Българска търговско-промишлена палата, Драгомир Николов - изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Саша Безуханова, шеф Силвена Роу и много други признати експерти от българския бизнес и обществен живот.

Методологията на EGO Awards е напълно прозрачна и се базира на 3 основни критерия: визия, иновация и резултати. След обявяване на победителите, проектът става публичен, включително и оценките от експертното жури.

“Много проучвания показват, че компаниите, които печелят бизнес награди увеличават продажбите си, засилват доверието към себе си, и повишават разпознаваемостта на работодателската си марка. Над 15 години организираме както български, така и международни бизнес награди и нашият опит го потвърждава - компаниите с награди доминират в своята индустрия. Неслучайно интересът към участието в бизнес награди в международен план расте експоненциално всяка година.

Създадохме EGO Awards, за да дадем публичност на най-забележителните постижения в обществения и бизнес живот на България. Лесният процес на кандидатстване, експертното жури и прозрачната методологията ни дават увереността, че в бизнес наградите ще участват както утвърдени фирми, така и стартъпи, НПО-та и публичния сектор”, коментира Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

Ранната регистрация е вече отворена и продължава до 28 януари. Повече информация за наградите можете да намерите на сайта на EGO Awards.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови