Ryanair с рекордни продажби у нас, пуска билети по 12,99 паунда

OFFNews 25 януари 2017 в 16:50 32301 2

Нискотарифният превозвач Ryanair обяви рекордно високи резервации за полети от София за летния сезон, за който ще лети до 17 нови дестинации и ще изпълнява два полета дневно до Лондон.

Авиокомпанията ще превозва до Атина, Баден-Баден, Барселона, Берлин, Бирмингам, Брюксел, Кастелон, Кьолн, Дъблин, Айндховен, Глазгоу, Хамбург, Ливърпул, Мадрид, Меминген (Германия), Милано, Рим, Стокхолм и Тревизо. Компанията ще предлага и повече полети до Лондон - ще лети до летище Станстед два пъти дневно. Превозвачът ще изпълнява общо 84 полета седмично от базата си в София, където ще има базирани три самолета. Инвестицията в тях е за 300 милиона долара.

Компанията отбеляза рекордно високите резервации в България с промоционални билети по 12,99 паунда за полети през февруари и март. Резервациите за тях трябва да бъдат направени до полунощ в петък, 27 януари.

Наскоро Ryanair премести всичките си полети на новия Терминал 2 на летище София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12362

2

nickplam

26.01 2017 в 09:58

Щеше да е хубаво наистина да са по толкова билетите, но действителността е съвсем различна. Правят прекалено много подвеждащи реклами за евтини билети, а пускат по 2-3 места в самолета, които са с такива цени. А като трябва да платиш цялата сума и услугите, които не влизат в цената на билета ти излиза доста скъпо. Едно пътуване от уж 10 евро изведнъж ти става 100+ евро и накрая се чудиш защо изобщо си избрал тази авиокомпания.

21668

1

Руслан

26.01 2017 в 09:47

Да пускат и правостоящи в полетите, крайно време е.
В багажното има място за още седалки, да го уплътнят. Баките са празни на къси разстояния, по един бежанец в бака и готово.
 
X

Подкастът на OFFNews