Кьолн ще е домакин на най-голямото изложение за авто гуми

Над 600 изложители от цял свят на The Tire Cologne 2018

OFFNews 03 януари 2018 в 16:13 7147 0

От 29 май до 1 юни тази година, Кьолн ще бъде домакин на специализираното изложение The Tire Cologne 2018, посветено на автомобилните гуми и съпътстващите индустрии – джанти, суровини, рециклиране, сервизна и ремонтна дейност, както и доставки на суровини и нови технологии за различните процеси, свързани с бизнеса.

Мащабната експозиция, в която за момента са записани за участие над 600 изложители от цял свят, ще се проведе в обновените зали на панаирното градче в Кьолн – KoelnMesse, където се произвеждат изложения като InterMot и Retro Classics. Организаторите ще предложат на посетителите и богата съпътстваща програма – конференции, симпозиуми, както и различни демонстрации и шоупрограми и забавления за посетители и изложители.

Сред участниците в The Tire Cologne ще видим най-големите производители на гуми в света и въобще компании от топ 20 в бранша като Michelin, GoodYear, Continental, Bridgestone, Pirelli, Yokohama, Kumho, Maxxis и много други. Те ще представят най-актуалните си модели и нови технологии в 4 огромни зали на експоцентъра, на обща площ от близо 70 000 кв. м.

Експерти от индустрията ще дискутират новите тенденции в производството на гуми и рециклиращия сектор по време на конференцията Future Tire, а конференцията Global Retreading ще се фокусира върху ремонта и регенерата на гуми. Рециклирането ще бъде една от важните теми както на самото изложение, така и на специализирания Форум за рециклиране.

Повече подробности за The Tire Cologne 2018 може да прочетете в Авто OFFNews.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews