Alpha Bank връща 5% при покупка с карта Dynamic Visa

OFFNews 14 май 2014 в 12:59 1757 0

До 16 юни всички притежатели кредитните и дебитни картина Dynamic Visa от Alpha Bank, които правят покупки или зареждат в бензиностанции в страната, ще получат обратно 5% от заплатените суми. Този актив може да бъде получен като ваучер за пазаруване, който е валиден във всички магазини на Carrefour.

Нещо повече, до края на юни всички притежатели на Dynamic Visa получават 10% обратно от стойността на всички покупки в Carrefour.

Тези, които не притежават такава специална карта, до 31.12.2014 г. могат да получат кредитна Dynamic Visa без такса обслужване за първата година или дебитна Dynamic Visa без такса за издаване. Условието е договор със застраховка Dynamic Защита и пакет за SMS известия.

Информацията за това предложение е достъпна чрез много канали – служителите на Alpha Bank ще отговорят на всички въпроси безплатно на телефон 0800 19 222, както и в офисите на банката в страната. А потребителите могат да видят всички условия за кандидатстване онлайн на www.alphabank.bg, www.dynamic.bg и www.loanadvisor.eu.

Рекламна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови