Хороскоп за 16 – 22 септември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 16 септември 2017 в 14:05 41608 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Доста напрегнато 7-дневие, но не си позволявайте спорове с близки и далечни, време е да се уважат Верки, Надки, Любки, Софчета... Част от Овните поемат куп ангажименти на колеги и познати, усилията им ще получат признание след сряда. Някои трябва да посвият кръга, в който обсъждат новите си идеи, имат човек, от когото да получат съвет и оптимистичен заряд, нека да не разкриват свои планове пред случайни хора, нито грижите, струпващи се в понеделник и вторник. Обмислили сте точно работата си и ще напредвате въпреки пречките.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този период ви носи доста възможности за изява и печалби, но е редно и вие да действате по-внимателно. Едни Телци задълбочено да проучват ситуацията и да търсят дискретна и достоверна информация. Втори малко надценяват приноса си в екипа и така може да се противопоставят на колегите си. Ако имате подозрения към партньори, изчакайте, ще извлечете полза и от тяхното хитруване. От сряда се връщате към стари идеи, добри са и макар че изискват сериозни усилия, ще дават щедър плод. В любовта не повтаряте стари грешки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И вашето 7-дневие не е леко, а е и доста важно да не губите самостоятелност при решаване на делови и лични проблеми. Близнаците са гъвкави и където трябва, ще отстъпят артистично. За финанси и бизнес рискове и най-близките ви съветници няма да променят мнението ви, готови сте да пестите, сега това е плодородната почва за късмета ви. До сряда сте съсредоточени и бдителни в работата, ще откриете и неочаквани шансове за изява, но в четвъртък изяснете условията подробно. Знаете какво искате, дали и половинката ви мисли така...

РАК (21.06 – 21.07)

През тези няколко дни се събират много лични и обществени празници. Е, вие ще сторите добре да не се отпускате съвсем по тържества и веселби, има и делови въпроси, които можете да обсъдите и дори да решите. Така че дозирайте удоволствията, а и обръщайте повече внимание на новите хора, с които ви среща случаят – ще привлечете някои ценни сътрудници и приятели. Група Раци се радват на личните си неща, вкъщи цари хармония, влюбените глезят избраника си, а свободните сърца имат шанс да намерят сродната душа.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Задават се обществени и лични поводи за празнуване, така че трябва точно да разпределите времето си, за да не остава несвършена или претупана работа. От понеделник Лъвовете са в по-деликатна позиция, да не поемат нови задачи и да избягват спорове, до четвъртък и такива поводи се множат. Ще упорствате, а и сте сигурни в подкрепата на половинката и други близки, така че никоя пречка няма да ви спре. А и се чувствате обградени с много любов. Дами ще правят важни служебни крачки, помагат в семейството си не само финансово.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

В началото на това 7-дневие не сте уверени в деловия успех, но той ще дойде, а и ще ви отвори още възможности за изява и печалби. Едно, че Девите най-сериозно са подготвили проектите си, второ, трудят се неуморно и съвестно за изпълнение на поетите ангажименти. Сега се пазете от припряност, ще ви се положителни промени да настъпят веднага, а те ще се почувстват в сряда. В четвъртък се помъчете да хармонизирате партньорствата, да уредите правни въпроси. Център са ви домът и обичта на близки, не е време за авантюри...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Сега сте по празници и купони, обаче в работата залагайте на сериозност и бдителност. Доста Везни са готови да рискуват, разчитат на печалби и кариера, а ефектът може да се окаже обратен. Подходете по-внимателно към шефове, които са склонни да подкрепят инициативи от понеделник до четвъртък, ако са заети – имат заместници, приятели. Моментът изисква да изпипвате детайли, а с дами да общувате предпазливо, не всички са добронамерени. Свободните сърца флиртуват, нека да анализират по-задълбочено и избраника, и връзката.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Празнични поводи – бол, ала на трапеза избягвайте прекаленостите, а и не предизвиквайте ревността на половинката. Иначе още от понеделник ще забавите темпото в работата. Второ – не ви трябва да спорите с хора, с които можете да си помагате за изпълнение на амбициозни проекти, показва петък. Скорпионите да стеснят кръга на приятелите, с които обсъждат тази тема, и като приключат с изпълнение на свои задачи, да правят услуги на колеги, познати. Върви ли общото начинание, печалбите са ОК, всички са доволни.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие ви подтиква да следвате чужди идеи, а начинанията да отложите за по-подходящ момент. Само че празничните купони, на които Стрелците ще се веселят до насита и особено ако са влюбени, не бива да стават причина за неизпълнени задължения и доброволно поети обещания. Има такъв риск в понеделник-вторник, когато сте и по-критични към околните. Наистина трябва да опознаете хората, между които попадате, не всички са за дружба, но могат да ви откъснат от верни приятели. Дръжте на принципи и няма да сгрешите...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

За тези дни има доста работа и макар че вашата върви добре, напрежението расте, а и е нужно по-сериозно да се заемете с проучване на куп проблеми. Нищо чудно някои Козирози да тръгнат на път или служебни дела да ги отведат в нова среда, да подбират за сътрудничество хора, с които имат общи възгледи и биха се допълвали. Трудностите в сряда са доста, в четвъртък не ви се споделя нашироко, но в кръга ви има и подходящи личности за приятелство, и за по-близки отношения. Не е изключено свободните сърца и да се обвържат.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Имате интересни идеи за изява и печалби, но условията за реализацията им още не са назрели. Водолеите да използват празничните поводи да бъдат по-дълго с обичани хора, да изкупят вечната си служебна и обществена заетост. Рутинните дела вървят, а и по-амбициозни и творчески идеи можете да готвите задълбочено, до петък ще има трудности при начинания. Хубавото е, че сте наясно със стари пропуски и проблеми, с гъвкавост ще избягвате спорове в кръга си, ще ви остане време за тонизиране. В любовта мнозина са пред избор.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Празнични поводи – куп, а вие се стремите да се утвърдите в служебната сфера и да спечелите повече. Рибите да разчитат на подкрепа от шеф и влиятелни приятели, но трябва да се признае – и са се подготвили добре. Ако сте сред много хора, има риск от неразбирателства, май не сте склонни да давате финансова подкрепа, а и няма защо, ако другите не са мобилизирани да работят съвестно и сами да спечелят. Е, с близки не бъдете строги. В сряда сте нетърпеливи за промени и равностойни съюзи. Трябва да заздравите връзките.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !