Раева отговори на Робева: Жалка работа, трябва да се остарява достойно

OFFNews 22 ноември 2016 в 20:56 22561 3

"Много жалка работа. Човек трябва да остарява с достойнство". Така председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на легендарната треньорка Нешка Робева. 

Двете се скараха на общото отчетно-изборно събрание преди дни, а впоследствие Робева беше изхвърлена от Управителния съвет на федерацията, след като не получи достатъчно гласове.

"Трябваше да проявят малко интелигентност. Не знам какво си мисли тази жена, но ще дойде време, в което ще я посочат и ще кажат - царят е гол. Бабата на Куини е гола!", коментира Робева след събранието. 

Не знам защо тази жена не може да намери покой, каза пред БНТ Раева, като подчерта, че много се е смяла на думите на Нешка Робева. 

Нешка търси медийни изяви. Аз имам мой път, каза още Раева. 

Илиана Раева подчерта, че интересът на хората към бенефиса на златните момиче е бил огромен. По думите ѝ обаче не трябва да се прави втори бенефис, защото един втори бенефис не може да има този невероятен заряд като първия. 

Тя потвърди, че е получила покана да стане спортен министър в служебното правителство, но отказа да каже кой е отправил поканата. 

Запитана защо е отказала, Илиана Раева се пошегува, че за нея това би било подценяване.

Раева каза още, че за момента се оттегля от политиката, защото се е разочаровала от хората, тъй като според нея те само говорят за промяна, но не желаят наистина такава, тъй като тя изисква отговорност и действия. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12124

3

Калина

23.11 2016 в 14:14

Боже, тази Раева не е добре!! Вместо да сведе глава, че тя е главната виновница за случилото се с Цвети, тя се перчи по най-просташкия начин! Самовлюбена кукла, която остарява, обаче с достойнство! Ха..ха.. Мигар не я знае народът каква е подлизурка и се вре все сред управляващите. Като че ли в Б-я съществува само художествената гимнастика, други спортове няма.
Относно поканата за спортен служебен министър, естествено, че няма да приеме, нали трябва да угоди на Борисов!
На поста председател на Федерацията по художествена гимнастика трябва да е човек внимателен, възпитан,
уважаващ хората около себе си, дори и да не ги харесва,
а то едно самовлюбено кречетало, занимаващо обществото с махленски клюки. Отврат!

14469

2

случайно прочетох

23.11 2016 в 13:19

Не е жалка, нищо че е комундела.
Поне не чупи глупомера, като Раева!Пази боже тази да стане министър на водопад!