Илиана Раева отказала да стане служебен министър

OFFNews 19 ноември 2016 в 16:32 9983 9

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е отклонила предложение да стане служебен министър.

Това стана ясно на днешното Общо отчетно-изборно събрание на БФХГ, на което беше преизбрана за нов мандат с 43 от 43 гласа.

"Отсега нататък единственото, което ме интересува, е художествената гимнастика. Преди два дни отказах да бъда служебен министър на спорта", каза Раева, като добави, че се въздържала да го сподели по-рано със своите колеги, за да не прозвучи в духа на предизборната агитация.

Тя заяви още, че ще изпълни всичко, което е обещала пред делегатите на форума. Събранието гласува съставите на Управителния съвет, контролната и съдийската комисия.

Всички ръководни органи на федерацията имат по 15 членове. На събранието присъства и министърът на спорта Красен Кралев, който ще освободи поста след подадената от правителството оставка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

9

Red or Dead

20.11 2016 в 14:33

Професоре, “оценките“ с (-10) на коментари №2 и №4 не са...МОИ;)....ако не са и твои, на КОЙ ли ще са.:)))имам съмнения, ама общо взето........СТАРХИДИЯ МУ...

14469

8

случайно прочетох

20.11 2016 в 11:55

За министри на което и да е министерство е редно да се предлагат интелигентни и образовани хора и експерти в ресора.
Раева някак не ми се вписва в този профил.
Кой ли я е предложил?

63994

6

Red or Dead

19.11 2016 в 21:09

“““““.....На мене примерно ми липсват обаче Ленка и Полковника..“““

Лично на мен ми липсват коментарите на “полковника“ в музикалните рубрики, и особено разговорите за музикалните предпочитания на всеки, въпреки ОЧЕВАДНИТЕ различия м/у нас в политически аспект, в музикалните рубрики се виждаше, че имаше повече неща които ни обединяват, отколкото да ни разделят.......на мен лично ми омръзна да крънкам Йончев да направи нещо по въпроса, а и СИГУРЕН съм, че на него му е дошло до гуша от мен.....НО...луд умора....няма,...Йончев, сори ПИЧ, знаеш, че съм ти фен,мога да ти стана още по-голям, ако откриеш рубриката......“Музикална кутия“....:)))


21061

5

рамбо

19.11 2016 в 20:31

Най- вероятно е сънувала. Че кой ще и предложи?

63994

3

Red or Dead

19.11 2016 в 19:37


https://goo.gl/VwAJwk.............:)))

63994

2

Red or Dead

19.11 2016 в 17:11

Е бива ли така, ИлянчитУ може би се надява на нещо повечко от “служебна“ миниЦтъркъ......ти да видиш!?!?!....винаги когато си мислиш, че сме ударили дъното, веднага следва ново дъно.....

Апропо, за Наско Тупето.....някое постче, ми що не, току виж “отборът на народа“ вземе,че НАЙ-ПОСЛЕ стане и шампион:))).....голям праз...опссс...тихинко, че отнякъде може да се......разсмърди, да не дърпаме дявола за опашката, все пак....макар, че аз НЯМАМ никакви съмнения в скорошното завръщане и на 'чесън'...и на дъртата логорейна реститутка....просто знам,че тия двамцата НЯМАТ НИТО СРАМ, нито достойнство...

Та, Професоре, повод за радост НЯМАШ, 'чесън' е на бизнес посещение в Китай,за да договори нова партида памперси “Умни и красиви“;))...както се досещаш, те имат голям успех.....и НАЙ-ПОСЛЕ 'чесън' намери своята ниша на пазара........е говорим за памперси, НО това за него не е проблем......“парите не миришат“ ОЧЕВАДНО в неговия случай си е точно в целта....