Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Цвети Стоянова: Мразех гимнастиката, тренирах заради покойната ми майка

Няма да пилея подарения ми от Господ втори живот, като чета какво се пише за мен, отсича дамата

OFFNews 15 май 2017 в 08:05 8490 0

Интересни разкрития за личния си живот направи световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова. Тя даде първо телевизионно интервю пред bTV след инцидента от миналото лято.

Цвети заяви, че никога не е обичала художествена гимнастика, но се е състезавала в памет на покойната си майка. Тя добави, че няма да губи подарения си от Господ втори живот, четейки всичко, което се пише в социалните мрежи за нея.

"Не влизам и не се ровя, нито един път не отворих да видя какво се говори. Няма да си губя този подарен от Господ втори живот."

Цвети говори малко за инцидента, при който опита самоубийство, хвърляйки се от шестия етаж. "Постоянно ми казват, че съм била в съзнание. Имам чувство, че съм била в безсъзнание. Още не мога да си го обясня", добави красавицата, която е с променен имидж, меко казано.

Стоянова така и не проговори за причината, тласнала я към жестокото решение. Версиите тогава бяха от отпадането и от състава за Рио до несподелена любов. Но всичко остава в сферата на догадките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews