Феновете на Левски поискаха оставката на изпълнителния директор на "сините"

OFFNews 04 юли 2017 в 17:35 1505 0

От НКП на Левски поискаха оставката на изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов. Привържениците не го искат в тима, тъй като според тях той не защитава интересите на тима от "Герена".

Една от причините е, че той е отказал да защитава правото пред БФС "сините" да домакинстват на собствения си стадион в мачовете с "ребрандирания отбор от с. Микре".

Ето какво пишат от НКП:

"Левскари, заради поредното организационно недоразумение, на което ставаме свидетели, а някои от нас са и директно потърпевши, настояваме за незабавната оставка на изпълнителния директор на ПФК "Левски" г-н Красимир Иванов.

Още миналата седмица Националният клуб на привържениците предупреди за възможните неуредици с билетите за мача с отбора от Черна Гора. За съжаление прогнозата ни се сбъдна и гаврата стана факт.

Ние подкрепяме вековния клуб безрезервно и полагаме неимоверни усилия, за да бъдем на всеки мач, на всеки стадион, през всеки сезон. На този фон търпим години наред чиновническо безхаберие и високомерие от служителите в клуба, които правят всико друго, но не изпълняват една от основните си функции - да бъдат в услуга, да улесняват и да ОБСЛУЖВАТ привържениците.

Ние не приемаме оправданията, че клубът домакин не е изпратил билетите в срок. Хората, които ще пътуват за мача не се интересуват от този факт. Това, което ги интересува, извън играта на терена, е максимално улеснено пътуване и пребиваване в Черна Гора. Напротив - пътуването предващава да се превърне в кошмар още преди да е започнало. Днес множество левскари се отказаха да тръгнат за Черна гора и "изгоряха" със своите резервации за хотели, защото не знаят какво ще се случи с билетите им за мача и не искат да си причиняват очакваните кошмарни сценарии по границите.

На фона на това в ПФК "Левски" стана норма всеки провал да се оправдава с външни фактори. Намираме, че има бездействие от страна на чиновниците в нашия клуб, за което трябва да се понесе отговорност.

Ето още някои от ембематичните издънки на г-н Иванов, които са повод да поискаме оставката му:

В продължение на цял сезон той показваше липса на професионализъм като не защитаваше интересите на ПФК "Левски" и неговите привърженици, а целенасочено създаваше интриги в левскарската общност.

След обнадеждаващото идване на млад специалист, който трябваше да смени несменяемия г-н Баждеков, г-н Иванов бързо вкара в ред заблудилите се с оптимизъм Левскари.

Първото грандиозно проявление на уменията му беше артистичното представление при нелепото хвърляне на акции от страна мажоритарния собственик на клуба. Тогава в серия интервюта, г-н Иванов обвини привържениците на "Левски" като основен виновник за проблемите от левия бек до глобалново затопляне. Апогеят на този епизод беше организирането на активното мероприятие в зала "Универсиада", което го дари с прекрасен псевдоним.

На него, г-н Иванов се опита да настрои привържениците един срещу друг, но типично за него се провали.

В крайна сметка явно този формат много му хареса и той реши да усъвършенства подхода си на общуване, организирайки онлайн "Универсиада" в Правец.

На нея организаторите впечатлиха Левскарската общност като успяха да заобиколят болшинството от зададените въпроси, които търсеха отговор дали някой ще понесе отговорност за трагичните събития в "Левски" през изминалия сезон.

За сметка на това се направи коментар на всички въпроси свързани с "пречещите" на клуба привърженици. Всичко това щеше бъде лесно преглътнато от нас, но за съжаление това е само черешката на отблъскващата торта.

Г-н Иванов директно отказа да защитава интересите на клуба, симулирайки дейност с незначителни декларации.

Говорим за отказа на ПФК "Левски" да защитава правото си пред БФС да домакинства на собствения си стадион в мачовете с ребрандирания отбор от с. Микре.

Говорим за отказа на ПФК "Левски" да защитава интересите си в изготвянето на футболния календар, който целенасочено ощетяваше отбора и неговите привърженици.

Говорим за отказа на ПФК "Левски" да действа адекватно, когато от БФС за пореден път се подиграха с нас в аферата с "баража".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови