7 Спорт и Winbet: Прогнози за първите мачове от 7-мия кръг на efbet Лигата

OFFNews 22 септември 2020 в 16:59 2136 0

Българското първенство навлиза във седмия си кръг, който ще ни предложи няколко наистина атрактивни сблъсъци. Първенеца Берое ще трябва да защитава първото място срещу абонирания за него в последните 9 сезона Лудогорец. Левски пък ще трябва да продължава победната си серия на негостоприемния стадион в пловдивския квартал Коматево срещу Ботев. В неделя пък ЦСКА ще гостува на другия пловдивски гранд Локомотив. В следващите редове обаче ще се концентрираме върху откриващите два мача от кръга, които ще се изиграят този петък (25-ти септември). Първо в 18:45 във Враца местния Ботев посреща оставящия добри впечатления новак Монтана. От 21:00 пък другия нов отбор в първенството ЦСКА 1948 приема аутсайдера Етър в София.

Ботев Враца – Монтана

Домакините правят много интересен сезон. В първия кръг, те взеха впечатляваща победа с 3:1 над абсолютния властелин на българското първенство Лудогорец. Последваха три поредни загуби. Първо с 2:1 врачани отстъпиха на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, а след това дойде и разгромна загуба с 6:0 от Берое. В последните два кръга обаче Ботев не допусна загуба. Първо врачани направиха нулево равенство срещу коравия отбор на Арда, а в последния кръг взеха скалпа на изненадата на сезона Царско село, при това отбелязвайки първите два гола за сезона във вратата на отбора воден от Любослав Пенев.
Монтана също показа силни игри от началото на сезона. „Сините“ се намират на 8-мо място, с точка повече от Ботев (Враца). Монтанци стартираха с атрактивно равенство 3:3 срещу Арда. Последва равенство срещу Царско село и домакинска победа над Монтана. След това момчетата на Никола Спасов наредиха два загуби. Първо Левски ги разгроми с 0:4 на „Огоста“, а след това в София ги победи и другия новак ЦСКА 1948. В последния кръг обаче монтанци се върнаха на победната страна и надиграха Ботев (Пловдив) у дома.

Двата тима играят на приливи и отливи, но все пак изглеждат доста равностойно. Всеки краен резултат няма да ни изненада, но все пак като най-логична опция изглежда равенството. С атрактивния коефициент от 3.15 за X. Букмейкъра Winbet оценява шансовете за победа на Монтана с 2.50, а успех на Ботев (Враца) се търгува при коефициент 2.80. Ако участвате с залог като нов играч, може да вземете начален Уин бет бонус, с който да продължите в надпреварата.

ЦСКА 1948 – Етър (Велико Търново)

Новаците от ЦСКА 1948 записаха само една победа в първите си 6 мача от шампионата. Все пак „червените“ имаха доста трудни мачове. Те стартираха с две равенства срещу силните отбори на ЦСКА И Берое. Последва загуба от Арда и ново равенство, този път срещу Ботев (Враца). След това възпитаниците на Красимир Балъков записаха първата си победа в efbet Лига, надигравайки друг от новаците – Монтана. В последния кръг ЦСКА 1948 загубиха с 3:0 на „Георги Аспарухов“ от Левски.

Неразбории в ръководството и коронавируса попречиха на Етър да запише първа точка в първенството. „Виолетовите“ загубиха първите си 6 мача и изглеждат като тежък фаворит за изпадане. Все пак в състава на велико търновци има доста силни футболисти, които едва ли ще продължат да бъдат боксовата круша в първенството.

Прогнозата на 7Спорт за този двубой е двата отбора да отбележат над 2.5 гола. От Уинбет предлагат приятния коефициент 2.06 за този пазар. Може да потърсите и гол за Мартин Камбуров, като този мач изглежда един от най-подходящите в които нападателят може да увеличи още повече головата си сметка, гонейки рекорда на Петър Жеков на най-резултатен футболист в българското първенство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!