Любо Пенев на мач в Сандански заради малкия син

OFFNews 11 февруари 2017 в 10:38 13141 0

Любо и Кристина са заедно от дълги години

Любо Пенев не обича публичните изяви. Той обаче беше забелязан сред публиката на международния турнир по футбол за деца и юноши Балканика къп 2017 в Сандански. Причината за визитата на легендата на ЦСКА е участието на сина му Никълъс Пенев в турнира.

Малкият син на Любо тренира в Царско село. Нападател е като баща си и показва отлични качества. Никълъс е роден през 2005 година. Любо и майката Кристина са заедно от дълги години.  Красавицата е бивша жена на покойния бос на ВИС Васил Илиев.

Пенев има по-голям син - Любослав-младши. Той е рожба на любовта му с Даниела Серданова. Момчето е студент в Англия. Като малък тренираше тенис, но не пожела да се развива професионално.

Иначе редом до Пенев в курортния град изявите на синовете си следят отблизо и други бивши елитни футболисти, сред които Александър Александров – Кривия, Александър Тунчев, Ивайло Паргов, Илия Илиев.

Над 2000 талантливи малки футболисти на клубове от три държави Македония, Сърбия и България ще си оспорват медалите. В турнира свои отбори имат футболните школи на Лудогорец, Левски, Ботев, Черно море, сръбските Партизан и Цървена звезда и македонския Вардар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови