Лукс имоти – луксозни къщи и луксозни апартаменти с изискан стил

Unique Estates е брандът, който ви предлага много повече от лукс – предлага ви качество на живот!

OFFNews 18 май 2018 в 14:21 14160 1

Лукс имоти, изискан стил, обстановка, която ви кара да се чувствате сякаш сте крале и кралици! Търсите доза лукс в ежедневието си, защото го заслужвате!? Искате да притежавате не просто луксозна къща или луксозен апартамент – искате жилище, което е част от вас, от ежедневните ви навици, от статуса ви на живот? Луксозни имоти създаващи качество на живот за вас и близките ви, можете да намерите благодарение на Unique Estates! Брандът работи за вашият всекидневен комфорт, така че жилището ви да не бъде само функционална необходимост, а дом отразяващ вашата собствена идентичност. Повече за уникалните предложения на брокера за луксозни имоти у нас и в чужбина, можете да намерите на страниците на сайта му www.ues.bg. Защо си заслужава да инвестирате в луксозни имоти? Какво ви носи тази инвестиция? Къде в България можете да намерите лукс имоти на най-високо ниво? На тези и още въпроси ще ви отговорим в следващите редове от материала ни. Затова четете!

Лукс имоти – привилегията да живееш на уникално място, с идеална локация и същевременно да не губиш нищо от съвременните лукс и удобства на градската среда!

Луксозни къщи и луксозни апартаменти на международно ниво у нас съществуват. Като се започне от материалите, които са вложени в тях, премине се към съвременния и модерен дизайн и архитектура, стигне се до местоположение и инфраструктура – лукс имотите имат едно основно качество. То е, че те са идеалната, благоприятна и щадяща среда за живот, която всеки един човек заслужава – понеже е работил затова! Unique Estates са бранд ориентиран главно към предложенията на луксозни къщи и луксозни апартаменти към клиентите си. Всяко едно тяхно предложения за луксозни имоти крие своя чар, своята индивидуалност и отразява най-дълбоко същността на бъдещите си собственици. Независимо дали търсите вила на гръцки остров, луксозен имот на екзотичния Мавриций, лукс къща в Драгалевци или къща в Бояна с индивидуалност – вие търсите дом най-вече за вас и вашите близки.

Този дом трябва да е освен уникален и луксозен – най-вече удобен. Домът е много повече от дизайн, много повече от архитектура, от стилни мебели, от местоположение и прочие. Домът е мястото, където са вашите спомени, любими моменти. В един дом всяка една вещ, всеки детайл на дизайна, на архитектурния облик говорят за притежателите му. Истината е, че няма нищо друго на този свят, което да ни описва така добре, както домът ни – затова изберете инвестицията в един уникален луксозен имот (може и парцел / парцели), защото именно той ви отива!

Защо да инвестирате в луксозни имоти (луксозни къщи и луксозни апартаменти) и какво ви дава тази инвестиция?

Професионалния екип на Unique Estates много добре знаят, че инвестицията в един недвижим имот е голяма финансова крачка. Не само от гледна точка на икономическото ви положение и реноме, но и от гледна точка на авторитета ви в обществото – лукс имоти работят във ваша полза. Инвестирайки в един луксозен имот, инвестирате в бъдещето на децата си, в това да осигурите за вас и тях стабилна позиция сред вашите обществени среди. От друга страна инвестицията в луксозни апартаменти и луксозни къщи ви носи не само персонални и обществени дивиденти. Тя ви носи финансова изгода, която несъмнено ще ви се отплати в бъдещето. Все повече съвременни и модерни семейства, млади и образовани бизнес предприемачи, осъзнават колко е важно да притежават лукс имоти от персонална и икономическа гледна точка.

Какво може да ви донесе една инвестиция в луксозни имоти, като луксозни къщи и луксозни апартаменти? – тук нещата са ориентирани най-малко на два пласта. Разглеждайки личните ползи за дадена персона, лукс имоти ви дават идеална локация. Например къща в Драгалевци или къща в Бояна, едни от най-престижните зони за живот в столицата, ви дават възможността да живеете на спокойно място близо до природата. Витоша буквално поглежда в прозорците на вашите лукс имоти. Същевременно, обаче можете да достигнете изключително бързо до възловите места в София и извън нея, така че общественият ви живот, бизнес, обучение и прочие да не са пренебрегнати. Луксозни къщи дават на собствениците и притежателите си освен идеална локация и много съвременни удобства. Те са изградени от еко материали щадящи околната среда. Индекса им на топло ефективност е много голям, а удобствата в тях, както технологично, така и чисто естетически са на ниво.

Големи озеленени площи, възможност за беседки и веранди на открито, персонални фитнес зали, открити и закрити басейни, собствени игрища за голф, тенис или друг спорт. Възможност за развиване на интереси, като уникална колекция вина в собствена винарска изба. Тоест от чисто персонална гледна точка, луксозните къщи са не просто лукс – те са качество на живот, което е необходимост! Луксозни апартаменти носят възможността собствениците им да получат широки отворени и светли пространства. Перфектно местоположение и уникален персонален дизайн, както и архитектура на сградата. Като социални същества всеки един от нас бива поставен в определени обществени прослойки и цели определени социални блага.

Едно от отраженията им е именно в притежанието на луксозни имоти. Затова изберете недвижимото имущество, което ви отива още днес от Unique Estates на www.ues.bg.

Къде в България можете да намерите луксозни къщи, луксозни апартаменти и луксозни имоти като цяло?

Консултантите по луксозни имоти на Unique Estates ви предлагат качество на живот, както вече многократно споменахме. Те ви предлагат лично отношение, до голяма степен предлагане и намиране на недвижимите лукс имоти, които ще ви накарат да ги заобичате от пръв поглед. Те са наясно, че ако клиентите разпознаят себе си до голяма степен в едни луксозни къщи или луксозни апартаменти – те няма да пожелаят други, защото са намерили сърцето на дома си. В България в големите градове и около тях са обособени атрактивни зони и квартали със съсредоточие на луксозни имоти. В столицата най-известните такива са в района на квартали, като Бояна и Драгалевци. Те се развиват бързо и инфраструктурата в тях все повече се подобрява и усъвършенства. Къща в Драгалевци или къща в Бояна е равносилно на луксозни къщи в най-големите и популярни мегаполиси по света, като Ню Йорк, Лондон, Сидни, Париж.. С гордост може да се каже, че лукс имоти у нас са на международно ниво. И затова голям принос имат професионалистите от Unique Estates.

За лукс имотите освен външната благоприятна среда, местоположението и добрите пътно-транспортни възможности – е много важен персоналния облик. Той често се постига, като комплекс от уникални гледки (градски, планински, морски), екстериори и интериори в индивидуален почерк, технологични иновации, възможности за екологично чист живот щадящ природата и осигуряващ здраве на бъдещите поколения. Затова на луксозни имоти е добре да се гледа, като на нещо с потенциал в бъдещето, а не като на израз на финансови възможности! Лукс имоти са качеството на живот, което всеки човек заслужава, стига достатъчно упорито да работи за постигането му.

В заключение на всичко казано дотук, може да се обобщи:

Вие заслужавате луксозни имоти, защото сте работили за качеството на живота си и подобряването му;

Вие получавате от тези лукс имоти перфектна локация, модерни параметри на дизайн и архитектура, удобства с индивидуален характер;

Вие може да намерите най-добрите луксозни къщи и луксозни апартаменти у нас и по целия свят на безкомпромисно международно равнище – само от Unique Estates;

Затова направете само няколко клика с мишката сега и посетете домът на луксозни имоти, които заслужавате – посетете www.ues.bg и си подарете щастие, удовлетвореност, комфорт. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови