Царят: Орешарски е експерт със собствено мнение

Елица Мартинова 28 май 2013 в 13:52 2173 3

Симеон Сакскобургготски. Снимка: БГНЕС
Симеон Сакскобургготски. Снимка: БГНЕС

Познавам номинирания за премиер г-н Пламен Орешарски от години и винаги ми е правил впечатление на професионалист и като човек със собствено мнение, който винаги е бил наясно със ситуацията. Това заяви Симеон Сакскобургготски по време на посещението си в испанския Институт „Сервантес“ в столицата.

 Ескпремиерът обясни, че няма подробна информация за всички кандидатури. Той призна обаче, че има лични впечатления за някои то номинираните и мнението му е добро.

 Сакскобургготски заяви, че се надява искрено работата на кабинета да бъде успешна, за да може страната да върви напред. Той призова политиците да се въздържат от критики, преди правителството да е започнало работа, защото ситуацията в страната е трудна и без излишното напрежение, което междупартийните нападки създават.

 „Като бивш премиер само мога да се надявам, че всеки кабинет трябва да има своя заслуга, за да се върви напред, посочи Сакскобургготски. А не винаги е необходимо да се критикува, което за жалост се случва прекалено често у нас и нашата история понякога е ощетена от това“, коментира още Симеон II.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!