Спестовна сметка Alpha Ултима от Alpha Bank с до 5.5% лихва

19 декември 2012 в 09:16 2495 3

Alpha Ултима
Alpha Ултима

Спестовна сметка Alpha Ултима е подходяща за клиенти, които биха искали да се възползват от висока лихва за своите спестявания и свободата да разполагат с тях по всяко време, като запазват доходността си. Лихвените проценти достигат до 5.50% за сметки в лева, 4.50% в евро и 4.00% в щатски долари.

Откривайки спестовна сметка Alpha Ултима, клиентите имат възможност да внасят и теглят без ограничение, да получават парични преводии извършват разплащания. Сметката може да бъде управлявана от всеки офис на банката, както и чрез услугата Alpha Уеб банкиране. Спестовна сметка Alpha Ултима е без такси за откриване и месечно обслужване. Сметката е създадена, спазвайки принципите на Alpha Bank за яснота и прозрачност в отношенията с клиентите, така че те да получават точно това, което им предлага банката без уловки и завоалирани условия.

Клиентите имат възможност да се възползват от уникалната комбинация на спестовна сметка Alpha Ултима с възможност за онлайн банкиране, комунални плащания, международна дебитна карта MasterCard/Visa по избор на клиента, както и SMS известяване при всяка транзакция. „Всичко е в комбинацията”е и мотото на продукта на AlphaBank.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!