Quantcast

„Синьо единство“ иска ротационни председатели в Реформаторския блок

Последна промяна на 20 август 2013 в 13:30 1401 8

Реформаторския блок. Снимка: Ю. Висожински
Реформаторския блок. Снимка: Ю. Висожински

За ротационен принцип в председателството на Реформаторския блок се обявиха политиците от „Синьо единство“ на пресконференция в Пловдив днес.

Тяхната идея е всяка една от партиите да поема формалното ръководство на обединението на ротационен принцип.

Според хората, обединени около Надежда Нейнски, председателят на Реформаторския блок трябва да има определен във времето мандат и да развива предварително обявени приоритети.

От „Синьо единство“ обявиха, че са се разбрали с останалите партии решения да се вземат при пълен консенсус в новосформирания блок.

Друг въпрос, който партията ще постави по време на дискусиите, е създаването на общи критерии за разширяването на формацията.

Първоначално Реформаторският блок бе създаден от ДСБ, "Движение България на гражданите", "Зелените", "Синьо единство" и партия "Свобода и достойнство". Миналата седмица бе съобщено, че в обединението ще влязат още СДС и БЗНС. Тогава от Реформаторския блок съобщиха, че смятат да създадат общи регионални структури.

От "Синьо единство" обясниха също, че са изпратили запитване до останалите шест членуващи партии, в които са поставили въпроси, свързани с организирането на гражданското участие в Реформаторския блок.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.08 2013 в 21:13

Според Нютон и законите му за запазване на масата и енергията тези трябва да не са нещо повече от фотони. Щото нито маса са имали нито енергия, че да ми се правят сега на мъглявина. Но мисля, че силно обиждам фотоните.
Карай, те не са по струнната теория.
Виж БСП и ДПС са повече от последователни. Като кажат "Да си върнем държавата"
имат точно това предвид, т.е. дали са я за малко и сега си я върнаха.
Но каквото и да си говорим, накрая ни чака колапс. Вярно после е следващия Голям взрив, но подозирам, че тогава няма да драскам в този форум.

21.08 2013 в 00:20

Не разбира се, те изобщо не мислят за властта. Грижата на тия хора е да останат на заплата, където са били и до сега. Или няма да има какво да ядат, буквално. Те не умеят нищо друго, освен да бъдат партийни чиновници.

21.08 2013 в 00:16

Не разбира се.
В тая терминология, тоя въпрос има смисъл да се разглежда само в ограничението "непрекъснати флуиди". В случая ще дойде единствено БСП и ДПС. От тях може да се откъсват, както и около тях да възникват някакви краткоживущи вихри, но те все едно са временни малки флуктуации, колкото и значими да изглеждат за кратко под микроскопа. Макроявлението не се променя съществено.
Виж, цялата гюрултия е чисто емоционална, парата е в свирката, обективните явления си остават неизменни, просто от калпавия студент като правило става калпав дипломант. Има изключения разбира се, но днешния случай не е този.

20.08 2013 в 16:13

Точно! Дали ще може да ги опишем с уравненията на Механика на флуидите?
Сигурно.
Ама дали ще изкарат и до края на първото допускане...

20.08 2013 в 15:59

Ххахахаха, ротационен принцип, че от Кунева и "Зелените" не се знае дали "Синьо единство" ще успее да се докопа да властта и парите. Комунист и зелен (тоест пак вариация на комунист) власт и пари не пускат! Особено когато на всяка цена са се борили да докопат тия две взаимнозависими неща ;)

20.08 2013 в 15:28

:))) Изобщо казано - газ. Този - и с ниско налягане. Няма собствена форма, нито поведение - каквото дойде отвънка - това е.

20.08 2013 в 15:14

Не се впрягай, нали виждаш, че целя зор е да са "на екрана".
Как се наричаше от гледна точка на Физиката такава нестабилна съвкупност от...каквото там са?

20.08 2013 в 15:05

Мда. Аз поне нямам повече въпроси по тоя политически франкенщайн.
"Как хем да сме много, хем всички да сме началници", или "Още един поглед върху кариерния ръст в селското политиканство".
Когато никой няма никакви идеи, пък много му се иска да е в купона - така става.
Щеше да е много смешно, ако не беше толкова мизерно жалко.