Повдигнаха обвинения на таксиджията изнасилвач

10 април 2012 в 16:17 1333 0

Българин осъди държавата в Страсбург
Българин осъди държавата в Страсбург

Прокуратурата е повдигнала обвинения на таксиметровия шофьор, който днес беше задържан от полицията по сигнал за изнасилване и грабеж, съобщиха от полицията.

41-годишният Ангел Николов е задържан в ареста, след като стана ясно, че е пребил, изнасилил и ограбил 21-годишно момиче от Монтана.

Момичето дошло да си търси работа в София. Според показанията й, тя познавала Ангел от преди три дена, когато се возила в таксито му. Във вечерта на инцидента тя му се обадила, за да я откара в хотела, в който била отседнала. По време на пътя Николов се опитвал да я ухажва, а след като стигнали хотела я ударил няколко пъти. След това двамата се качили в стаята й. Там тя била изнасилена. Малко след това момичето се измъкнало и се заключило в банята. Тогава Николов отмъкнал вещите й, които тя оставила в стаята.

За инцидента сигнализирала рецепционистката, която дала данните на автомобила на МВР. В момента постралата е в шок, обясниха от полицията.

В таксиметровата компания, където е работил Николов - „ОК Супертранс“, не знаели за криминалната история на служителя си. Проверка установила, че той имал три условни присъди за хулиганство и притежение на наркотици, като последната е от тази година. Той е имал и криминални регистрации за телесна повреда. В нощта на инцидента той е карал пил, уточниха още от полицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!