Половин година прокуратурата търси биячите на Октай Енимехмедов

Юлиан Христов 09 юли 2013 в 15:16 12096 10

Танер Али и Джамисет Джафер, Снимка: БГНЕС
Танер Али и Джамисет Джафер, Снимка: БГНЕС

Половин година, след като Октай Енимехмедов беше зверски пребит от делегати на VIII Национална конференция на ДПС пред камерите и фотообективите на медиите, неговите биячи остават неизвестни.

25-годишният мъж беше пребит, след като на 19 януари 2013 г. нападна лидера на ДПС Ахмед Доган и насочи пистолет в главата му. За това си деяние той вече е с повдигнати обвинения, а делото скоро ще бъде насрочено.

От Районната прокуратура в София съобщиха, че все още се извършват разпити на свидетели, като до този момент извършителите на побоя не са известни. Все още няма повдигнато обвинение, а срокът на разследването веднъж вече е продължаван. 

За побоя по случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, като за момента то е срещу неизвестен извършител. 

Както вече OFFNews писа от разпространените снимки от инцидента сред биячите ясно се различават няколко лица. Това са Танер Али, кмет на гр. Антоново, Джамисет Джафер, общински съветник от ДПС в Пловдив. Мустафа Карадайъ, секретарят на Централното оперативно бюро на ДПС, пък бе първият, който реагира на нападението срещу Доган като повали Октай Енимехмедов на земята.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!