Отложиха делото срещу Баретата за октомври

Последна промяна на 14 май 2013 в 13:22 1411 1

Златомир Иванов ( Златко Баретата) снимка: Сергей Антонов
Златомир Иванов ( Златко Баретата) снимка: Сергей Антонов

Софийският апелативен съд отложи делото срещу Златомир Иванов, който е обвинен за ръководенето на група за разпространение на наркотици.

Причина за отлагането е отсъствието на Баретата заради здравословното му състояние. В момента той се възстановява от раните си след атентата срещу него на 29 януари.

Адвокатът на Баретата Марияна Тодорова представи съдебно-медицинска експертиза, която посочва, че обвиняемият не е в състояние да се явява на съдебните заседание за следващите три месеца. Тодорова обясни, че състоянието на Златомир Иванов се подобрява, но той продължава да има ортопедични проблеми с левия крак. През следващите три месеца той не може да стъпва на крака си, като му предстоят нови операции. Съдът поръча изготвянето на нова експертиза, която да установи кога подсъдимият ще може да участва в съдебни заседания.  

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.05 2013 в 14:16

Абе тия милиционерски мутри са здрави само извън съдебната зала, бе - иначе сички са разболняват от секви болествотворни носители...не знам що не могло съдът да съди болни хора - то така излиза, че ако си здрав и кривнеш от пътя ти се пише лошо, ако това беше и на Нюрембергския процес немаше да е приключил и досега...