От партията на Алексей: Ердоган спазарил с Борисов гласовете на българските турци

24 януари 2013 в 19:36 3828 3

Цончо Колев
Цончо Колев

Нова и скандална версия за нападението срещу Сокола лансира антитерористът Цончо Колев от близката до Алексей Петров партия „Свободен народ“.

Като експерт съм убеден, че бяхме свидетели на терористичен акт. Това беше насилие с политически мотив, а това по дефиниция е терористичен акт, категоричен е Колев.

Притеснително е, разбира се, бездействието на служителите на НСО и голямата активност на психолозите да обяснят какво мисли извършителя и да ни убедят, че това е хулиганска постъпка. Това провокира въпроса: Кой стои зад този терористичен акт? За да дадем отговора на този въпрос трябва да разберем за какво са разговаряли и какво са се договорили Бойко Борисов и министър-председателя на Турция и обвързан ли е и как Касим Дал с турската разузнавателна служба и терористичната организация „Сивите вълци”.

Предположението ми е, че турският министър-председател е обещал на Бойко Борисов да му осигури гласовете на българските турци, а в замяна да получи отказа на България да развива атомна енергетика, да се откаже от строежа на АЕЦ „Белене”, за да може Турция да се облагодетелства и да построи атомна централа, заяви в четвъртък Колев.

Цончо Колев е председател на щаба на партия „Свободен народ ” за борба с изборните измами.  

Колев е бил старши инструктор в антитерористичния отряд на „червените барети“. Участвал е в антитерористични акции за спасяване на заложници. От повече от двадесет години работи в САЩ. Бил е консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко градски полицейски управления.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!