Кунева: Скоро ще се появи и тефтерче с медийни поръчки

Последна промяна на 16 септември 2013 в 08:50 2060 4

Меглена Кунева
Меглена Кунева

„Това, което се случва в медиите, е същото като това, което се случва в съдебната система. Съвсем скоро ще излязат случаи с тефтерчета в медиите, убедена съм. Това се случва, чувствам го с кожата си“. Това заяви пред bTV лидерът в оставка на „Движение БГ“ Меглена Кунева.

По думите й ситуацията в медийното пространство е също толкова притеснително като положението в съдебната система, която се нуждае от дълбока реформа. Кунева обясни, че медийният въпрос е един от четирите приоритета, с които Реформаторският блок и сформираният към него Граждански съвет (ГС) са се заели.

Кунева коментира още, че моделът на работа, който Реформаторският блок въвежда, е политическа иновация, защото дава гласност на гражданите. По думите „лошите“ се страхуват от тази възможност и подлагат Реформаторският блок на целенасочени атаки.

Лидерът на ДБГ в оставка коментира, че приоритет за реформаторите ще бъде дневният ред на обществото, а не сметките за следващите избори.

Тя обаче коментира, че поведението на управляващите е неадекватно, защото не се съобразява с исканията на хората.

“Те теглят от общата банка на доверие. Ако днес едно безобразно поведение може да бъде отминато, утре какво пречи на следващия да има 10 пъти по-безобразно поведение? Това трябва да се прекрати“, коментира Меглена Кунева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.09 2013 в 13:33

Игнор Реаниматорския блок

Кебапчийски котараци мъркат край блока на Кунева и Ко. Храненици на Сорос и комунистическата номенклатура в "гражданския съвет"

16.09 2013 в 12:51

страх ви е нещо. щото и от вашия електорат дърпа, а ?

16.09 2013 в 10:13

РЕАНИМАТОРСКИ БЕЗ ИДЕЕН БЛОК ЗА СТАРИ МУЦУНИ. ОТРОЧЕ НА БСП.

16.09 2013 в 10:05

На тая пача комунистическа, член на БКП и ДС, кой въобще й дава право да говори? Тия глупаци сините я допуснаха в Реформаторския блок, като така легитимираха присъствието й в дясно,. А тя е комунистка с червени пари. оттук си правя извода, че РЕформаторите са се продали на БКП. Тя е топлата връзка

 
X