Quantcast

Борисов се обиди на Реформаторския блок

Последна промяна на 13 септември 2013 в 22:19 5236 50

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Вече съм напълно наясно, че отново ГЕРБ сам трябва да победи БСП и ДПС на избори, написа във Facebook профила си Бойко Борисов.

Думите му са провокирани от изказванията на Атанас Атанасов и Меглена Кунева от Реформаторския блок.

Днес на пресконференция на ДСБ Атанас Атанасов каза: „На Бойко Борисов трябва да му е известно, че вратата за неговото връщане в изпълнителната власт през ДСБ е зазидана. Точка.“

Обмисляме тактика и вотът на недоверие в най-скоро време ще бъде факт. Много е важно във вота, чрез нас като опозиция в парламента, да се чуе гласът на протестиращите и на Реформаторския блок, обяви вчера Борисов във Facebook профила си.

Часове след постинга на Борисов лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева реагира в своя Facebook профил със следната позиция:

“Реформаторският блок има свой собствен глас. И той не е този на ГЕРБ. Ние имахме ясна позиция за 100-те дни управление на Пламен Орешарски. Но също имаме позиция за това, че искаме в България коренно да се промени моделът на назначенията, да се върне икономическата свобода, да се възобнови върховенството на закона за сметка на върховенството на познанствата. Опитите някой да говори от наше име са смешни. Хората не са материал – те могат да мислят”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.09 2013 в 18:38

Имаш предвид бойкО борисОв в това твое "писание"Той обикновено говори едно,мисли друго , а върши трето.Уж е опозиция на БСП, а каквото да направи обслужва политиката на БСП!

14.09 2013 в 18:30

Правителството на гер/П/ не нанесе никакъв удар на подземния свят в България ,а само си правеше филмчета с камери на местопрестъплението!Монополите превзеха пазара ,малките фирми фалираха,хората обедняха,а бойкО борисОв си отпразнува третия си милиард,а не го е декларилал като доход,сигурно защото го е изнесъл извън България с помощта на Пашата!

14.09 2013 в 18:21

Не лъжа ,а ти озлобяваш и оглупяваш ,когато нямаш аргументи с доказателства за обвинението ти към мен!

14.09 2013 в 18:14

Отново лъжеш като тъпа циганка!

14.09 2013 в 18:10

Толкова ли ти е плитък акъла? Точно затова, че социологическите агенции на Кънчовците са марионетки на БСП, затова дават невероятно висок процент на тези фалшиви Реформатори. Самите Реформатори работят като спяща клетка на БСП. Прилагат изпитаната костовашка тактика на умрялата лисица: на думи викат срещу БСП, но в решителния момент я подкрепят на дело.

14.09 2013 в 18:04

Хайде стига с тия просташки лъжи!
1.Бойко щеше да е партиен член, ако беше продължил да си плаща членския внос,
2. Правителството на ГЕРБ е първото, което нанесе сериозен удар на подземния свят, мутрите, както и на свързаните с мафията политици
3. Фондациите Аденауер и Зайдел, след щателно проучване финансираха появата и развитието на ГЕРБ,
4. Зад февруарския метеж и подмяната на майските избори с преврат срещу ГЕРБ стоят ДС и БСП

14.09 2013 в 17:56

Като лъжеш, поне се научи да лъжеш ГРАМОТНО!!! Пише се "вЪВ всички служби..."
В интерес на истината както Бойко, така и Цецо имат награди, както от ЦРУ, ФБР, както и от отдела към Държавния Департамент на САЩ за борба с наркоразпространението ДЕА. Когато Лео Панети, шефа на ЦРУ беше в България, беше на специално посещение на Бойко Борисов. Докато Джордж Буш не пожела на масата си мафиота Доган. А ако знаеше, че Станишев му ибрикчийства, не само че нямаше да го нарече Мистър Клийн, ами изобщо не би дошъл в България.
А ти си просто прост тъпан - папагалстваш това, което Кутев ти казва.

14.09 2013 в 17:45

Недоносчетата на Костов отново се вземат насериозно... Чрез процедурни хватки с реформаторски обединения искат да заблудят избирателя, че са нещо повече от троянски кон на БСП...

14.09 2013 в 16:56

Айде направете малко математика, простото действие събиране. Реформаторите са с 8% някъде. Ще влезат в парламента и какво? Нищо, ще бъдат парламентарна опозиция. ГЕРБ с около 18%. И те ще са вътре и те ще са парламентарна опозиция. Протеста и народа не иска опозиция. Иска управляващо мнозинство. Сумата от РБ и ГЕРБ е по-малка от сумата БСП + ДПС. Кога ще управляваме вместо тях. Никага с този език от страна на РБ. НИКОГА. А напода иска сега.

14.09 2013 в 16:38

Само споменаването на Жельо Желев,на разни цитати за които няма гаранция,че ги е казал буди съмнение за истинността на това ,което е написано като биография на Иван Костов.А какво знаем за биографията на бойкО какво знаем?Знаем ,че е още член на БКП,знаем ,че още е свързан с подземния свят на престъпниците,с наркотрафикантите,знаем,че Цветелина Бориславова стои с парите си зад създаването на партия ГЕРБ ,знаем,че ДС издигна бойкО борисОв в политиката ,за да създаде фалшивото дясно в политиката и да излъже с него толкова хора ,че дори и Европа.