Джип блъсна трима души пред мола на "Цариградско шосе"

OFFNews 13 септември 2013 в 18:33 9354 26

24-годишен мъж е в тежко състояние, а още двама души са в болница, след като джип блъсна пешеходци в локалното платно пред мола на „Цариградско шосе”, съобщи Нова ТВ. 

 По предварителна информация, автомобилът е бил шофиран от украински гражданин на 76 години. Алкохолната му проба е отрицателна. 24-годишен мъж е в тежко състояние, съобщи за "Фокус" Димитър Димитров, директор на УМБАЛ „Св. Анна”. Мъжът е в тежко състояние с травма на черeпна средномозъчната ямка. В болницата остава и 20-годишна която също има черепно-мозъчна травма.

Шофьорът и неговата съпруга също бяха приети в "Пирогов" с леки наранявания и по-късно бяха изписани. В „Пирогов” обаче остава за лечение единият от ранените пешеходци – 30-годишен мъж , който е със счупвания на лявата предмишница и левия крак. 

Все още не са ясни причините за катастрофата, при която шофьорът губи контрол на автомобила. По сведения на очевидци колата се е движела с висока скорост в локалното шосе, при което шофьорът рязко свил и с кратко прелитане, се врязал в зелените площи до паркинга пред мола, където блъснал стоящите там хор

Припомняме ви, че при подобен инцидент, на 10 юли тази година,  таксиметров автомобил помете 12 души на спирката на градския транспорт на същото място. Двама от пострадалите загинаха.

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!