Новата сделка за ЧЕЗ заплашва националната сигурност

Радан Кънев 23 април 2019 в 14:27 8864 2

Новата сделка за ЧЕЗ заплашва националната сигурност.

Новината за покупка на ЧЕЗ от "Еврохолд" се посреща с необяснимо мълчание. А тази сделка поставя още повече и по-сериозни въпроси от сделката с г-жа Гинка Върбакова:

1) Според съобщението на Еврохолд, финансирането е от "западни банки", а според пресата в Чехия - от руската външнотърговска банка - ВТБ;

2) Еврохолд няма НИКАКЪВ опит в управлението на енергийни активи;

Да припомним - ВТБ, според авторитетни западни медии свързвана с руската мафия и тайните служби, е замесена във ВСИЧКИ тежки скандали в България през последното десетилетие - КТБ, БТК, Булгартабак...

Въпросът ми към управляващите, и особено към ДАНС и КЕВР е прост - ще допуснете ли ЧЕЗ да попадне в същите ръце, в които попаднаха БТК и Булгартабак? Ще допуснете ли ЧЕЗ да последва съдбата на КТБ?

И изобщо... давате ли си сметка какво правите?

Б. ред. - Мнението на водача на листата на Демократична България за евроизборите Радан Кънев е от профила му във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4011

2

Demokrat za prevrat

25.04 2019 в 15:15

Радан като каже "А", да каже и "Б". Ченгето Оги си ни го рекна "право куме" че Мудняците от Пещера ще купят ЧЕЗ. Те са сол т*ш*ци с Баце и играят с ВТБ защото са част от якото лондонско-руско лоби, което дърпа конците в енергетиката. Не помните ли схемата с Булгартабак? Пак през ВТБ Пещаците си взеха дял и качиха Пеевски на шейната. Кой му направи ядове с рашките? Пещера ъф корс. Кой му открадна арабските дистрибутори - Мудните Наката и Тонката. Ами кой му взе земеделския фонд Агрофинанс след фалита на Цецо Василев? Пак Пещаците. Сега Дебелия яде калая пък Пещера ще лапнат и тока. Дали няма да шарят поне 200 милки за ЧЕЗ , скрити дад Еврохолд? Радан ако не изкара цялата истина ще е страхливец и посерко. Еврохолд са само за парлама. Зад него Бацката си крие мудните авери и Раданчо го знае отлично.
 
X

Предизборно със Светльо Витков