Жена е с наранявания по ръцете и лицето след агресия на пътя

OFFNews 28 ноември 2023 в 08:56 2467 1

Николета Ваклинова

Снимка Стопкадър Нова ТВ

Пострадалата Николета Ваклинова

Съпругата на капитана на националния ни отбор по баскетбол на колички Николай Ваклинов - Николета, е пострадала след нападение от непознат шофьор.

За случая от събота вечер разказа потърпевшата Николета Ваклинова първо в социалните мрежи, а впоследствие и пред Нова ТВ. 

Ваклинова е нападната на бул. "Акад. Ив. Гешов" от непознат мъж, докато е била в автомобила си. Мъжът счупил с юмрук страничното огледало и цялото стъкло на шофьорската врата.

Жената е с наранявания по лицето и ръцете.

По думите ѝ до случката се е стигнало след засичане по невнимание от нейна страна. Ваклинова пътувала от бул. "България" в посока Медицинска академия. В един момент друг автомобил започва нарочно да я засича, докато я принуждава да спре.

"Човекът слезе от колата и тръгна агресивно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този момент осъзнах, че вероятно не съм го видяла заради метеорологичните условия и съм го засякла. Свалих си малко стъклото, започнах да му се извинявам, но той счупи прозореца и страничното огледало на колата ми. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето", разказа пострадалата. 

Ваклинова допълни, че след това мъжът се е качил на колата и си е тръгнал.

Тя се обадила на телефон 112. На място дошла и линейка, която промила раните на жената. След това потърпевшата жена е дала показания.

От полицията заявиха, че мъжът е задържан още на следващия ден за 24 часа, след което мярката е удължена на 72 часа. Образувано е досъдебно производство. Материалите ще бъдат изпратени на прокуратурата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

1

voododoll

28.11 2023 в 09:14

72 часа след 24 , значи са хванали някой дето се е крил от други провинения... Ех тей кат стани! Земеш че се правиш на големия мъжкар пред жена, че такъв автогол си вкараш дето и Владимир Зафиров не може да си вкара...
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки