СДВР с мерки за мача Лудогорец-ЦСКА София в неделя

OFFNews 08 декември 2023 в 15:03 1448 0

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на движението в София за мача "ЦСКА- София" - „Лудогорец" на 10 декември.

Мачът е от 17:45 часа на стадион „Българска армия".

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти. На изградени контролно - пропускателни пунктове ще се извършват щателни проверки на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване от полицията приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 15:30 часа.

От СДВР призовават посетителите да се въздържат от противообществени прояви преди, по време и след провеждането на спортното събитие.

Възможно е да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови