Ексклузивно Изборът на нов патриарх ще е между Григорий Врачански, Гавриил Ловчански и Даниил Видински

Със 175 км/ч се е движил мощният джип, който се разцепи в Пловдив, сочи експертизата

OFFNews 29 май 2024 в 16:12 959 1

Снимка БНТ

Със 175 км/ч се е движил джипът, който катастрофира и се разцепи на две на булевард "Руски" в Пловдив, сочат данните от автотехническата експертиза по досъдебно производство на Окръжна прокуратура – Пловдив. Химическата експертиза показва, че 21-годишният шофьор не е бил под въздействието на наркотици или други упойващи вещества, нито е употребил алкохол.

Тежкият инцидент стана рано в понеделник на 13 май около 3:30 ч. Мощният джип се вряза с висока скорост в дървета. На място загинаха 21-годишният шофьор и 20-годишната му спътница на предната седалка. Приятелите им – момче и момиче на 22 години, които са се возили отзад, бяха откарани в болница. По-тежко бе състоянието на момичето. 

При отстраняване на последствията от катастрофата пострада и пожарникар, който беше затиснат от дърво в разделителната ивица.

Загиналия шофьор е син на служител на КАТ, а джипът, който е шофирал, е собственост на софийска фирма.

Младежът има 16 нарушения на Закона за движението по пътищата за три години, откакто има шофьорска книжка. Според полицията водачът не е бил рисков и няма сериозни нарушения.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    1005

    1

    eagle60

    30.05 2024 в 10:19

    16 нарушения (документирани! Реалните сигурно са десетократно повече) за 3 месеца!. Аз за повече от 40 години нямам толкова нарушения
     
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II