По стъпките на Волен: Кандидат на Атака за кмет влезе в конфликт с минувач

OFFNews 20 октомври 2015 в 22:17 9363 10

Адриан Асенов
Адриан Асенов

Геройствата на Волен Сидеров из софийските улици вече са пример за подражание сред съмишлениците му.

Кандидатът на Атака за кмет на Плевен Адриан Асенов се е опитал да предизвика конфликт със стоящ на улицата младеж, който дори не го е забелязвал и е бил на значително разстояние от него.

Случката се е разиграла днес около 13:30 часа пред Софийската опера.

Ето разказа на Васил Димитров, който е станал жертва на агресията на атакиста.

Днес с едно момче стоях пред Софийската опера по работа, когато покрай мен мина човекът от снимката, придружаван от млада жена и още някакъв мъж.

Без дори да му обръщам внимание си говорех със събеседника си, когато отстрани чух изключително агресивен въпрос: "Колко пари ви плаща Сорос?". Разбрах, че въпросът е към мен и подходих с ирония: "Много са!". В това време се включи другият мъж и изкрещя насреща ни: "Чифути!"

Тук трябва да отбележа, че на палтото ми още стоеше значката с черния юмрук на жълт фон - знакът на Ранобудните студенти. Явно първият мъж я беше видял.

Последва отново словесна агресия от мъжа на снимката. Започна да крещи, че сме продавали България и подобни неща. Накрая ми зададе и агресивно въпрос - "Вие що продавате България, ве?". Отговорих му: "Г-н Асенов, мисля, че аз трябва да задам на Вас този въпрос".

Не би ми направило такова впечатление, ако ми го беше казал поредният пиян скинар. Но в случая този мъж се казва Адриан Асенов, бивш депутат от Атака и настоящ кандидат за кмет от ПП Атака за град Плевен.

Въпросът ми към всички е: Трябва ли такъв човек, който без абсолютно никаква причина се заяжда с хората по улиците, изобщо да бъде допускан до каквито и да било избори?

Видимо цялата патаклама около Атака е добре премислена - да се нападат магазини, да се нахлува в съда, да се говори агресивно с хора, които с нещо не са приятни на някой атакист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!