Сидеров: Ако трябва, ще се лее кръв

OFFNews Последна промяна на 11 октомври 2015 в 21:28 10015 37

Снимка kanal3.bg

Предишният път аз не си открих фронт, сега ще си открия фронт. Сега. Те на са ме виждали - какво става, като си открия фронт. Да, наистина, сериозно казвам. Досега беше нищо. Досега беше джентълменско поведение. И към главния прокурор, и към заместник главния прокурор, и към портиера на прокуратурата, и към шефа на СДВР, и към шефа на МВР, и към всички.

Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в интервю за Илиана Беновска в ефира на Канал 3.

"Най-важното качество на джентълмена е да прецени кога да престане да бъде джентълмен. Така че фронтът сега ще бъде истински фронт. Ако трябва, нали, ще се лее кръв - както се казва образно. Но няма да оставя този път нещата", каза Сидеров.

Целта е да ме извадят от парламента, твърди лидерът на "Атака".

Не съм бил пиян и никой не съм удрял, категоричен е Сидеров.

Той твърди, че Румяна Бъчварова не осъществява никакъв контрол над подчинените си и не е сигурен дали тя изобщо знае какво трябва да прави на поста си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.10 2015 в 23:14

Истината е, че на нито един кадър не се видя волен сидеров да удря някого. Очевидно му дирят цаката. но не си дават простата сметка, че само ще го направят герой, ако го вкарат в затвора.

14.10 2015 в 18:49

Евтин Пи ар, както електората на този смешник! Къде останаха "Братята" от ДПС, циганите а сега стана явен русофил! Долно лайно си Сидер, мариунетка на ДПС! Писна ни от теб! Върви се обеси!

13.10 2015 в 08:53

Медиите да престанат да дават трибуна на този наглец и комплексар.

Да му снемат имунитета, осъдят и изритат с еднопосочен билет в Русия.

12.10 2015 в 23:19

Загуби си чалмата с петолъчката и започна да прави циркове.

Ако днес беше жив Алеко, щеше да напише не Бай Ганьо а Бай Сидер ага...

12.10 2015 в 18:35

Че не е попаднал на мен попето1. Не искам да се хваля и най-малко, но ще го размажа от бой, както него, така паплачтта около него, че и милицията която реално го охраняваше него, а не хората нападнати от него, няма да го спаси. Трети дан Тай Куон До. Две републикански, и едно европейско първенство, първо място. Така ще му сритам смелият дирник, че най-много, и те да отнесат боя, другарите милиционери пазище го. А знаеш ли, колко ме интересува! че има имунитет този плужек. Много на бързо ще го сваля на земята и в двата смисъла на думата. С две йоп чагита, и ще се пребие да пада, този кремълски нагляр. А останалите с него, само с ръце ще ги смачкам. Просто да се моли Долен Лидеров, да не ни се пресичат пътищата, и да ми се прави на биткаджия, че няма да му дам, да ми говори, а първо ще го бия, а след това ще му говоря каквото искам да му кажа. Много бой ще яде! ГАРАНТИРАМ му го. Нека някой услужлив атакистки плъх от централата на Атака, четящ форума на Офнюз, да му предаде това, и да си прави предизборната агитация по други, много по кротки начини, а да не ми пренася руският, варварски манталитет, през задника ще му излезе. Че ходи баба до намера, но като го намери, и го напипва. Това искам да кажа само.

12.10 2015 в 18:15

Той е душевен педераст , а може да е и обикновен педераст ! Не е попаднал на някой нормален човек -да му пръсне чутурата !

12.10 2015 в 18:11

Отвори, отвори фронтове, че да ви се пролее най-после кръвтта ви атакистка и вкиснала. УЖ си богослов по образование, а не си научил на Христос думите му към Петър. Петре, прибери ножа. Че който нож вади, от нож умира. ТА ВОЛЕНЕ ПРИБЕРИ НОЖА, ЧЕ НОЖ ВАДИШ, И ОТ НОЖ ЩЕ УМИРЕШ. От години го приказвам аз това. Че тези малоумници, ей такива като Сидеров. Ще предприемат нещо агресивно в стил нов 09.09 и това ще им е най-голямата грешка която ще направят. Нито агресивната ти реторка, преминаваща в заплахи ще уплашат някого, най-много да фаворизираш директна американска намеса, а тогава наистина му мисли. И джуджеско кремълски не може ви спаси тогава. По най-брутален начин ще ви лустрираме ей. Мери си приказките, и по малко вземай дрога, че ще си счупеш накрая главата.

12.10 2015 в 14:58

Не се ли занимавахме твърде дълго с гастролите на тоя келеш? Ясно е, че е бил пиян, защото нормален човек, който не е и част от изпълнителната власт, оторизирана да проверява търговски обекти, ще тръгне нощем с банда примитиви, да прави проверки за контрабанда. Стига толкова медийно внимание на гаменориите на селянина от Ямбол.

12.10 2015 в 13:45

Ще го спукаме Сидераста :)
Кръвта му ще се лее.

12.10 2015 в 13:34

"Най-важното качество на джентълмена е да прецени кога да престане да бъде джентълмен."
Явно в случая решението е взето в най-ранна бебска възраст:)
Волене, един джентълмен остава такъв във всяка ситуация!