Волен Сидеров нахлу във ВСС, искал да го изслушат

Последна промяна на 15 октомври 2015 в 10:40 2320 19

Лидерът на партия "Атака" и депутат Волен Сидеров нахлу в сградата на Висшия съдебен съвет, защото искал да бъде изслушан.

Той пристигна със свои симпатизанти, за да се защити, по думите му, от обвиненията, че е извършил хулиганство миналия петък пред денонощен магазин.

Пред членовете на ВСС Сидеров обяви, че разследването срещу него се води тенденциозно и поиска имунитета на главния прокурор Сотир Цацаров.

"Настоявам да бъде свален имунитета на г-н Сотир Цацаров и той да бъде отстранен от длъжност главен прокурор, докато бъде разследван за документна измама", заяви пред журналисти Сидеров. Според него главният прокурор трябва да бъде отстранен от длъжност.

„Призовах членовете на съвета да поискат неговото отстраняване от длъжност за измама по чл. 38 - документна измама“, каза Сидеров. Той обясни, че когато Сотир Цацаров е кандидатствал за главен прокурор е измамил състава на ВСС във връзка с имотно притежание на съпругата му, за което е обявена една цена, а имотът е бил закупен на друга цена.

Нямам този имунитет, който имате Вие, четете Конституцията, отговори Сотир Цацаров по време на заседанието на ВСС.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.10 2015 в 16:59

Evalata na Volen4o,
prai kvot si iska i dokazva 4e v tazi durjava nqma zakon i red.
Samo balucite spazvat pravilata!
Da jivee Evraziiskia Sujuz

15.10 2015 в 14:47

Волен Сидеров е достоен и полезен като използва презерватив.
Имаме голям късмет, че този човек е консиержа на Путин в България.

15.10 2015 в 14:42

Волен Сидеров нахлу във ВСС... много взе да нахлува насам-натам това физическо и ментално уродче. С Кремъл зад гърба си се помисли за недосегаем. Но кога ли някакъв остър твърд предмет ще нахлуе във Волен Сидеров, питам се аз???

15.10 2015 в 14:27

Да ясно ми е, че бай ми кумчо разбира от всичко. Типично - за нищо не става, но има мнение по всяка тема.
Ай стига, че ме е гнус да пиша в статията за този съветски фекал.
Долу комунизма!!!

15.10 2015 в 13:43

Да, платен съм. Плати ми твоя лидер - сидер ага за да забременя онзи уруд - любовницата му, защото неговият полов орган е в съветския съюз.

15.10 2015 в 13:16

къньо изцапал си си носа с нещо бяло.
Досущ като сидер ага. Само, че неговото освен прахообразно май е и мужишки сок.

15.10 2015 в 13:14

А шушумигата сценарист и адвокат на Шута, защо го няма? А той после ще гастролира да ни обяснява, че лекето не е леке....

15.10 2015 в 13:11

- Ало?
- Воле, ти ли си?
- Аз съм, Деси, кажи, муцка?
- Воле, какво ще правим днес? Момчетата са тук с мен, но свършихме пиенето, пък и сме изгледали вече всички видеокасети с порно. Скучаят... Взеха да се опипват, един дори ми хвърля срамни погледи. Да вземем да свършим нещо, а? Поход в планината, да отскочим до МОЛ'а, да изкъртим някоя пейка в Борисовата? Какво казват от Масква?
- Слушай, муцка, тъкмо се чух с тях, продължаваме по план.
-Ама, Воле, пак ли от същото? Последните прояви нещо не вървят както трябва, не ги домислихме нещата, гледам, хората говорят разни неща...
- Деска, политиката е мръсна работа, няма как. Виж ме мен - така съм затънал в лайната, но все някак трябва да се вадят пари, иначе не ставам за нищо.
Викай момчетата и на сборния пункт, работа имаме да вършим. Както е казал големият руски певец и изпълнител Ферьодя Меркуриевич: "Шоумъстгоон".

15.10 2015 в 13:08

Не е никакъв русофил, а най-обикновен Друсофил :)

15.10 2015 в 12:10

Кънчо, дери си пут**ката и спри да досаждаш, бе!