Пияни погнаха полицаи с моторна резачка

ОFFNews 26 юли 2016 в 19:18 5027 4

Снимка bTV

Къщата на хулиганите.

Трима пияни мъже, празнуващи раждането на дете на един от тях, посегнаха на полицаи и ги нападнаха с моторна резачка, предаде bTV.

Случката се развива във Велинград, когато в местна къща се ражда дете. Бащата, дядото и техни приятели сядат да празнуват, пиейки и пеейки през цялата нощ. Накрая един съсед се обадил на полицията, за да бъдат усмирени шумните празнуващи.

Полицаите направили забележка, но дядото на новороденото се опънал и те го арестували. В отговор синът му и още един гост скочили на бой на униформените, като роднината на задържания запалил моторна резачка и тръгнал към служителите на МВР.

„Един от колегите отстъпил назад и стрелял във въздуха. Дошъл още един патрул, последвало боричкане и бащата бил неутрализиран. Другите двама, сина му и приятелят на неговия син, започват да помагат. Последвало спречкване и за минута-две всички били арестувани”, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на ОДМВР-Пазарджик.

От полицията в Пазарджик заявиха, че посегателствата с полицаи стават все повече. По закон наказанието е до 5 години затвор, образувано е наказателно производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20374

4

Стринка Минка

27.07 2016 в 00:23

Бащата, дядото и техни приятели сядат да празнуват, пиейки и пеейки през цялата нощ.

Уж, кото пее зло не мисли, ама резачка вади.

12284

2

ДидоВъТъ

26.07 2016 в 19:57

Тия в нормална държава щяха да са вече в съдебна медицина,ама нали сме си тука.
#DrunkLivesMatter