Пиян французин насъска куче срещу майка с бебе в родопско село

OFFNews 25 януари 2024 в 19:55 3414 1

куче

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Полицаите не са открили французина

Полицията извършва проверка по случай, при който французин е насъскал куче срещу минаваща по улица майка с малко дете в родопското село Полковник Серафимово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян, цитирани от БТА. 

На разпространен в социалните мрежи видеоклип се вижда как видимо нетрезвен мъж насъсква кучето си срещу крещяща жена, опитваща се да се предпази.

Кметът на селото Христо Мусорлиев обясни, че мъжът е французин и живее от 2 месеца там. 

На видеото се чува как жената се опитва да обясни, че е с бебе, но чужденецът не се трогва. След нападенията от домашното животно към атаката се включват още две улични кучета. Жената не е ухапана при нападението, тъй като дебели ботуши я предпазили от кучешките зъби, обяснява кметът.

Пристигналите днес на място полицаи не са успели да говорят с французина, който вероятно се укрива в къщата. Предвижда се да бъде потърсен за съдействие собственикът на къщата, обитавана от чужденеца заедно с още двама българи. И тримата нямат адресна регистрация в селото.

Местните жители досега не са имали проблеми с чужденците, живеещи в Полковник Серафимово. Сред обитателите има англичани, италианци, руснаци, украинци, германци, африканка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

1

dolivo

26.01 2024 в 08:38

обезлюдените села и отрепки ще привличат

поне някаква инвестиция завъртя ли се?

жълтее статията...
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки