Обезопасяват най-опасната цистерна в Хитрино, от която продължава да изтича газ

OFFNews 14 декември 2016 в 09:11 3703 1

Предстои да се направи обезопасяване на най-опасната цистерна, от която продължава да изтича газ в Хитрино, каза пред журналисти Румяна Бъчварова.

"Операцията е рискова, след преключването й има готовност за отстраняване на крайните цистерни от дерайлиралата композиция", уточни тя.

Според Бъчварова работата по тази задача е специфична и е разработен план, който да намали опасността от нова експлозия.

"В съседното на Хитрино село Тимарево са докарани 15 фургона и се очаква да бъдат доставени още девет. Най-важното е да се ограничи достъпът на хора в Хитрино", посочи главният комисар Николай Николов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

1

Нострадамус

14.12 2016 в 15:24

Живеем в ТОТАЛНО СБЪРКАНА държава : Социоложката Румяна Бъчварова е най-голям специалист в полицията по всички въпроси, Пожарникаря Бойко Методиев Борисов е най- голям дипломат, политолог, икономист и топ държавник, Физкултурника Цветан Цветанов е най-голям специалист в "правенето" на избори, Мадам иест Миглена Пръмова Кунева е най-голям специалист в образованието, и още, и още специалисти..., и всички те НАНАСЯТ постоянно огромни трудно поправими катастрофи на МИЛАТА ни Родина, на гърба на Народа БЕЗНАКАЗАНО !!!