Ексклузивно 'Знам как да бия, няма да ти личи': Говорят още 2 жертви на насилника, пребил украинка

Няма заподозрян за убийството в Пазарджик

OFFNews Последна промяна на 14 януари 2015 в 09:13 2683 0

Няма заподозрян за убийството в Пазарджик

Все още няма заподозрени за убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова. 34-годишната жена беше застреляна в понеделник, в 18.30 ч с шест куршума.

Полицията и прокуратурата работят по всички възможни версии, но на този етап следите не са отвели разследващите до конкретен извършител.

Снощи журналисти и близки на Татяна от Пазарджик се събраха на мълчаливо бдение, за да кажат: „Не на насилието!” и да почетат със свещ в ръка паметта ѝ, съобщи "Дарик".

По непотвърдена информация погребението на убитата жена ще е в четвъртък или в петък.

Най-вероятно Татяна Стоянова е видяла убиеца си, обявиха криминалисти след повторния оглед вчера на мястото на убийтсвото.

Дело за предумишлено убийство срещу неизвестен извършител е образувано по случая от Окръжна прокуратура в Пазарджик. Възможните версиите за смъртта на Татяна Стоянова са свързани с работата, личния й живот или предстоящите избори. Мария Капон изключи последната, като подчерта, че Попов е спечелил последния местен вот с над 60% от гласовете и едва ли може да се говори за някакъв политически сблъсък в Пазарджик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови