Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Татяна Стоянова простреляна шест пъти

OFFNews 13 януари 2015 в 13:07 8699 12

Татяна Стоянова простреляна с шест куршума

В тялото на убитата снощи Татяна Стоянова са открити шест огнестрелни рани в областта на главата и шията, съобщиха от прокуратурата. 

Шефката на кабинета на кмета на Пазарджик беше убита пред дома си от неизвестен засега извършител. 

Констатирано е, че Татяна Стоянова е простреляна на входа на гаража си, след като е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на жилищната кооперация, в която живее.

Към момента прокуратурата не е открила очевидци на убийството. Съседи твърдят, че не са чули изстрели или други необичайни шумове.

Сигналът за убийството е подаден около 18.40 маса на телефон 112 от съседи на убитата, които видели тялото, докато са се прибирали към дома си.

Към момента са установени три видеокамери в близост до местопрестъплението и се преглеждат записите. Издирват се и други видеокамери в близкия периметър.

Това, което прокуратурата предстои да направи, е още един оглед на мястото и аутопсия на жертвата. Ще бъдат назначени съдебно-медицинска експертиза, балистична експертиза и ДНК изследване, както и претърсвания в дома и служебния кабинет на убитата. 

Едната от версиите, по които работят разследващите, е свързана с работата на Стоянова като началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов. Смята се, че тя е лобирала за икономическа сделка, която обаче по-късно е провалила. Втората спрягана версия е, че става дума за политическо убийство. Не е изключена и версията за личен мотив или любовна афера.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews